2777
2789
عنوان

فردا شام مهمان دارم بیاین بگین اینا خوبه واسه پذیرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 86 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سالاد ماکارانی و سوپ رو حذف کن چون همه غذای اصلی رو میخورن. فسنجون اگه میتونی با مرغ درست کن ماهی شکم پر هم که هست دیگه مرغ سرخ کرده رو حذف کن. سالاد فصل و سبزی خوردن و ترشی هم کافیه

نهایت اگه خواستی ژله هم درست کن

خییییلی زیاده اسراف میشه. بازم خودت بهتر صلاح میدونی

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
خیلییییی زیادم هست عزیزمانشالله سفره اتون پر برکت باشه ولی اسراف هم نکنین

قربونت مرسی گلم ایشالا برای همه باشه

نه حجم غذا رو کم میذارم البته تا پس فردا هم هستن هرچی اضاف بیاد باز خورده میشه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااا جنگه مگه ! چه خبره دختر !

همینو بگو من میگم خوبه همسرم میگه خورشت کمه و میوه هم نذاشتم خرمالو و آناناس بخره میگه کمه آبروم میره 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت مرسی گلم ایشالا برای همه باشهنه حجم غذا رو کم میذارم البته تا پس فردا هم هستن هرچی اضاف بیاد ...

بنظر منم اش رو حذف کن دیگه چون میگی چندروز هستن غذای مونده بدی فردا جالب نبست کم درس کن ولی تازه باشه 

بازم خودت بهتر میدونی 

قربونت مرسی گلم ایشالا برای همه باشهنه حجم غذا رو کم میذارم البته تا پس فردا هم هستن هرچی اضاف بیاد ...

اینکار که بدتر ابروریزیه

یکی غذاها را کم کن وعده ی بعدی قشنگ‌غذا بپز

ماهی حذف

سوپ هم حذف چون عصرانه اش میخورن اصلا خوب‌نیست

ماهی و سالاد اندونزی وعده بعدی‌بپز با کوکو سبزی و باقالی پلو

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

خدانکنه عزیزم، انشالله

به نظرم چند تا از غذاها رو حذف کن برای وعده بعدی اونا رو درست کن

هم تنوع میشه هم غذای تازه به مهمونات میدی

البته هرجور هم خودتون صلاح میدونین

🤍.