2777
2789
عنوان

فردا شام مهمان دارم بیاین بگین اینا خوبه واسه پذیرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 86 پست
جه خبره لنطرم زیاده روی میکنی غدا میمونه چکارش میکنین؟؟ چجوری وقت میکنین همه رو درست کنین

فردا از ۶ صبح که همسرم بره سرکار منم پا میشم آشپزی کنم 

مهمونا هم تا برسن میشه ۳ یا ۴ بعدازظهر تمیزکاری خونه رو امشب کردم خریدم کردیم و همه چیو جابه جا کردم صبح فقط باید آشپزی کنم ایشالا که وقت کم نیارم باردارم هستم یکم سخت میشه برام تند تند نمیتونم کار کنم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبره، حالا دیگه قرار نیست چون تا حالا نیومدن خونتون هرچی غذا هست که براشون درست کنی

متاسفانه پیش همسرم اینا رسم اینطوریه ما خودمون مهمونیامون ساده هست ولی همسرم اینا مثلا حتما غاز و اردک شکم پر هم میذارن با بقیه خورشت ها و اینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو این اوضاع این همه اصراف میشه 2 مدل غذا کافیه زیادم هست یه دسر و یه سوپی چیزی کافیه

به خدا من از خدامه زحمتشم برام کمتره ولی همسرم میگه نه باید همه چی تمام و کمال و پر و پیمون باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به به چه کد بانویی عالی عزیزمفسنجون اگه با گوشت چرخ کرده قلقلی باشه خیلی خوشمزه و مجلسیهسوپ شیرم بنظ ...

دقیقا منم گفتم با قلقلی درست کنم چون مرغ رو جدا میذارم تنوع بشه ...سوپ شیر خودمم خیلی دوست دارم زودترم درست میشه پس همینو بذارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه پیش همسرم اینا رسم اینطوریه ما خودمون مهمونیامون ساده هست ولی همسرم اینا مثلا حتما غاز و ار ...

شوهر منم همینطورن اما این دیگه واقعا خیلی زیاده رویه،  اصلا چطور میخوایی فرصت کنی درست کنی، بعدشم خسته و کوفته،  چندتاش رو کم کن

اینا میان مهمونی یا رستوران ؟

خدایی ما هم میریم خونه اقوامشون پذیرایی مفصل میکنن دیگه مدلشون اینجوریه منم چاره ندارم باید مثل خودشون باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم گفتم با قلقلی درست کنم چون مرغ رو جدا میذارم تنوع بشه ...سوپ شیر خودمم خیلی دوست دارم زودت ...

بله عالیه 

پیشاپیش خسته نباشید گلم ایشالا سفرت پر برکت باشه و مهمونی با خوشی بگذره 

خیلی ام کد بانویید ❤️

من ماهی توی چند تا غذا نمیپسندمیا ماهی نباشه یا فقط ماهی باشهچون هم موقع پخت و سرو بوش با بقیه قاطی ...

دیگه مرغ درسته نگرفتم آخه ران و سینه گرفتم که مجلسی تر باشه بعد همسرم اینا گیلانین و تو همه مهمانیا ماهی شکم پر میذارن برا همین گرفتم وگرنه خودمم استرسشو دارم که خورد نشه و کامل سرخ بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40