2777
2789
عنوان

وقت نمیکنم برم حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 99 پست
مثلا پایش بدون مزایا و ... نزدیک ۴۰ تومن هستبعد اونجا برای ما خانها عذا رایگانه سالن و باشگاه رایگان ...

خوش بحالت 

هر ماه حقوقتو بده طلای بدون اجرت بگیر و جمع کن برا خودت ی خونه بخر

منم میخوام برم جایی برای بسته بندی ک ده دوازده ساعت درگیرم می کنه ولی از الان عزای حموم رفتنمو گرفتم بیشتر😭🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ۸ صبح بری ۸ عصر تمومی دیگه چرا میگی ۱۱

من ۷ صبح میزنم از خونه بیرون  نزدیکای ۱۰ و نیم دیگه تو شهریم بخوام بیام تا خونه یا چیزی بگیرم میشه نزدیکای ۱۱ 

خود اسکله نزدیک یک ساعت فاصله داره تازه با سرویس هم‌که بیای هیچی دیگه یک سفریه برای خودش

من با سرویس خود اسکله میام ماشین و چیزی هم ندارم‌که بخوام خودم بیام من بابام مثلا با همکاراش خودشون هر مثلا یک هفته یک نفر ماشین میورد ولی این خانمهای همکار من اتفاقا خونشون نزدیکهبه ما ماشین هم دارن ولی دلشون نمیشه بیارن یا کلا جاده هاش طوریه که خب خانم  شاید جرئت نکنه بیاد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خب باشگاه که داره تو باشگاه دوش هست دیگه میتونی بری اونجا

سه تا دوش بیشتر نداره با اینکه خیلی مجهزه دستشویی هم کم داره تازه گفتم که مال اقایون هستش یه بخش کوچیکش برای خانمهاست اونم چون گفتم که اقایون نمیان ما میگردیم همه جاش و گرنه دوش امکان نداره که بشه گرفت

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
اهان موهای منم وز و خشک و مثل سیم ظرف شویی میشه گاها منم میخوام پروتئین تراپی کنم

من یکی از دوستانم کرد موهاش ابریشمی و نرم عالی بود اصلا مثل کراتین بدحالت بود

😂😂 من درسمو تا دیپلم خوندم‌ بعد حوصله کنکور اینا نداشتم پول داشنگاه ازادم‌ گرونهدو سه شب پیش یه فا ...

حالا یکی از فامیلای ما به حالت تمسخر برگشت به من و خواهرم گفت این همه درس خوندین چیشد؟ گفت شماعم که مثل من خونه دار شدین... 

خواهرم سابقه کار طولانی تو دادگستری داره ولی به خاطر بچه ی کوچیکش، کارشو رها کرده. خودمم بعد از بیماری و فوت مادرم نتونستم برم سرکار. 

حالا یکی از فامیلای ما به حالت تمسخر برگشت به من و خواهرم گفت این همه درس خوندین چیشد؟ گفت شماعم که ...

خاک بر سرش

خوش بحالت هر ماه حقوقتو بده طلای بدون اجرت بگیر و جمع کن برا خودت ی خونه بخرمنم میخوام برم جایی برای ...

خیلی دوست دارم بمونم من مجردم حرفه ای بلد نیستم مدرک خاصی ندارم و واقعا هیچکاری هم ندارم تو خونه  هم شرایطم اونقدر خوب نیست پس اندازی ندارم

خیلی دوست داشتم یکسال مثلا کار کنم اونجا ولی نمیشه پدرمم رضایت نمیده راضی نیست اصلا ولی میتونه کارم رو درست کنه 

خیلی دوست دارم بمونم من مجردم حرفه ای بلد نیستم مدرک خاصی ندارم و واقعا هیچکاری هم ندارم تو خونه هم ...

موفق باشی گلم

از فرصت هات استفاده کن ان شاءالله هر چی خیره برات رقم بخوره

برای پروتئین تراپی هم روشها و مواد جدید اومده.  اونی رو انجام بده که نیازی به دوره مراقبت یا استراحت نداره. قبلا موادی میزدن که بعد از اتوکشی، ۴۸ تا ۷۲ ساعت موها رو نباید شست و نباید موها رو جمع کرد یا با کش ببندی یا تل و گیره استفاده کنی.  این مراقبت معمولا باعث ریزش مو میشه. 

ولی الان موادی اومده که نیاز به مراقبت یا استراحت ۲ یا ۳ روزه نداره. همون موقع بعد از اتوکشی، موها شسته میشه. این روش خیلی بهتره و ماندگاری بهتری هم داره و ریزش مو نداره. حتما جای مطمین برو