2777
2789
عنوان

وقت نمیکنم برم حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 99 پست
آقا هستی؟

نه عزیزم اقا نیستم مدرک خاص و شغل خاصی هم نیست و ندارم😁

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
موقته اسکله یه مدت دارم میرم شیفت های اسکله همش ۱۲ ساعته اس قبلا ۸ ساعته بود دولت کردش ۱۲ ساعت من قب ...

اسکله بندر جنوبی؟کار مردونه نیس؟شاغل بودن سختی های خودشم داره مزیت های خودشم داره ،به هرکی بگی فلان‌جا وقت کم میارم میگه برنامه ریزی داشته باش

یا دافع البلیات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موهاتو کوتاه کن. از سرکار که اومدی، مستقیم برو حموم و دوش بگیر. اینجوری خیلی احساس سبکی میکنی. بعد ا ...

من هیچ کلاهم نمیذارم

با دوش تلفنی گردن ب پایین رو هفته ای سه بار میشورم

هفته ای ۴ بارم حموم کامل ک ی روز درمیونه و دوبارش لیفه دوبارش کیسه خخ

اخه موقته و واقعااونجا دو سه تا خانم بیشتر نیستیم از لحاظ تفریح و ... مشکلی ندارم چون واقعا فرسایشی ...

اها خب خداروشکر خیلی اذیت کننده نیست برات

من جات بودم موهامو پسرونه میزدم و برنامه ریزی دقیق برای وقتایی ک خونه هستم میکردمو خداقوت😍

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
منم یه زمانی 5 صبح میرفتم تا 9 شب . چجوری تا 12 سرکاری از اضافه کاریات کم کن یه ذره

تا ۱۲ سرکار نیستم دوره محل کار عزیزم انگار از اینجا بخوام برم روستامون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
وای اینکه مردهخدایا

بخدا خانمم 

اسکله شغله؟

میگم اسکله کار میکنم عزیزم

مشکلم اینه اصلا خانم سه تا چهارتا بیشتر نیستیم تو اون بخش شیفت اقایون دوازده ساعته است و راه دوره قشنگ یه یک ساعتی راه هست منم با سرویس میرم اونم با اقایون اولم اجازه نمیدادن بهمون 

سلام عزیزم نه من دوست نداشتم شوهرم ب زور میبردم منم تحمل نمیاوردم😂😂والا کارای هنری، گاهی خیاطی..فی ...

😂😂 

من درسمو تا دیپلم خوندم‌ بعد حوصله کنکور اینا نداشتم پول داشنگاه ازادم‌ گرونه

دو سه شب پیش یه فامیلمون‌ ازم میمرسید درستو‌ تموم کردی ؟ بعدد گفت دانشگاه نمیری منم گفتم نه بعد برگشته میگه تو خونه چیکار میکنی با حالت تمسخر می‌پرسید 

بارها پیش اومده بپرسن فامیلمون موندم چی بگم 

انقد خجالت میکشم حد نداره

مثلا همین فامیلمون میپرسه خودش دکتر ماماییه‌ اصلا مطب اینا نزده بچه که آورد سرکار نرفت الانم‌ سه تا بچه آورده

چه خوب پس خدا نصیبم کنه😍

انشالله نصیب هممون🌞🙌

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
من هیچ کلاهم نمیذارمبا دوش تلفنی گردن ب پایین رو هفته ای سه بار میشورمهفته ای ۴ بارم حموم کامل ک ی ر ...

کلاه میذارم که یه وقت حواسم نبود، موهامو خیس نکنم چون حوصله سشوار کشیدن ندارم. حتما باید سشوار بکشم و الا سینوزیتم عود میکنه