2777
2789
عنوان

من زیادی بد جنسم یا اینی ک حلقه بدل خریده واسه عقد با نامزدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 105 پست
اي بابا همش بايد حواسمون باشهپس كى زندگى كنيم؟ كى خودمون باشيم؟

سیاست چرته بابا ، فقط آدم باید شعور داشته باشه چطور رفتار کنه

من الان ۶ ساله تو رابطم به همین زودیا قراره نامزد کنیم 

هیچوقت سیاست بکار نبردم همه جزئیات زندگیمونو هم ریز به ریز واسه هم تعریف میکنیم ، همیشه هم مثل پروانه دورم میگرده

حتی یروزم نشده تو این ۶ سال از هم جدا باشیم

اصلا این سیاست و این حرفا رو قبول ندارم آدم باید راحت باشه نقاب نداشته باشه ، اینجوریه ک زندگی به آدم میچسبه

اینکه گاهی کوچیکش میکنی که فکر نکنه خیلیه اصلا کار درستی نیستبه کارت سیاست نمیگن عزیزمبه کارت میگن د ...

حس خوب میگیره من الکی نمیکوبمش  مبکوبم چون خیلی دوس پسرم عزت نفسش بالاس ی وقتایی سده از بالا ب پایین ب ادما نگاه نیکنه 

من اگ ی بار میکوبم مثلا تا یک ماه باهاش عالی ام ک اصلا درد اون کوبیدنه از بین بره حتی وقتی میکوبم میمونم پیشش تا مطمئن بشم دردش کمتر شده بعد میرم هر روز نمیرم ایراد بگیرم ازش ک😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مورد مشابهشو دیدممرد تمام زندگیشو پای زن گذاشت چون خانومه اوایل با نداریش و... کنار اومده بودحالا اگ ...

والا ادم چشم و دل سیر و‌با اصالت باشه طرف مقابل هم براش خرج میکنه هم دلش نمیاد ولش کنه میخواد به هر قیمتی نگهش داره

به شخصه مخالف گشنه بازی و بزور مهم نشون دادن خودمم 

والا ادم چشم و دل سیر و‌با اصالت باشه طرف مقابل هم براش خرج میکنه هم دلش نمیاد ولش کنه میخواد به هر ...

احسنت 

این موضوع برمیگرده به چشم و دل سیری 

نه سیاست و...

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
سیاست چرته بابا ، فقط آدم باید شعور داشته باشه چطور رفتار کنهمن الان ۶ ساله تو رابطم به همین زودیا ق ...

روابط اجتمایی در قالبی اداب داره ک باید بلد باشیم ب نظرم 

عزیزم شاید شما رفتی با یکی ک هم سطح خانوادته 

دلی من با کسی رفتم ک ده برابر وضعش متفاوت از خانوادمه لینم بی دلیل نیس !

من تو همین دوستی هم ب خرج کردن عادتش دادم انقدر عادت کرده ک مثلا قبل اینکه منو سوار کنه میره قهوه و ...

برات مهم نیست فک کنه گشنه ای؟ ببخشید البته اگ نمیگی پول بزنم برات تا جواب بدی

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

احسنت این موضوع برمیگرده به چشم و دل سیری نه سیاست و...

من اصلا نیاز مالی ندارم مادرم هر ماه نصف حقوقش میزنه برام چون خودشم نیاز نداره من تمام سعیم این مدت این بوده ک یادبگسره برام خرج کنه هرچند خودش خسیس نیس اصلا 

همه چیز برمیگیرده ب ساخت عادت شما هرکی هرجور عادت بدی باهات رفتار میکنه من احترام یکی از دوستام خیلی دارم چون میدونم حساسه اما یکی از دوستام اویزونه خب منم اهمیت بهش نمیدم ادماااا خودشون جایگاهشون برا ما تعیین میکنن

روابط اجتمایی در قالبی اداب داره ک باید بلد باشیم ب نظرم عزیزم شاید شما رفتی با یکی ک هم سطح خانوادت ...

بله آداب داره و اون آداب نیاز به نقاب سیاست بازی نیست

همینکه آدم با احترام و با شعور رفتار کنه آدابشو بجا آورده

و اینکه بله هم سطح خانواده خودم هستن و همینم درستشه ، از تمام مشاورای دنیا هم بپرسی همشون میگن یکیو انتخاب کنید ک هم سطح خانواده خودتون باشه ن ده برابر بالاتر😊

بله آداب داره و اون آداب نیاز به نقاب سیاست بازی نیستهمینکه آدم با احترام و با شعور رفتار کنه آدابشو ...

خب اگ ده برابر بالاتر نباشه پس چطوری کمبود های خونه ی بابا رو برطرف کنه ؟

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍