2777
2789
عنوان

من زیادی بد جنسم یا اینی ک حلقه بدل خریده واسه عقد با نامزدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 105 پست
حرکت اولت فقط اشتباه بودمن جاش بودم بجای ترسیدن کلا میفتادی از چشمم

نرفتم لاس بزنم با یارو ک اون داشت لاس میزد من خودمو جوری گرفتم ک اره داره مزاحمم میشه .... 

وقتی ماراحت شد گفتم بهش من الان با توام چون انتخابم اینه اگ انتخابم نبود با یکی دیگ بودم من دفعه اول ک ی ادم میبینم ننیتونم شخصیتش بفهمم رفتم از طرف اطلاعات دکتر مکری بگیرم اینجوری ری اکشن نشون داد خب من اگاه شدم دفعه دیگ باهاش همکلام نمیشم  ک بخواد لاس بزنه قطعا منم مثل تو نمیخوام کاری کنم ک اسیب بزنه ب رابطمون 

قانع شد

اخرشم گفتم لاس بزنه ک بیشتر دوزاریش بیفته ک تو نباشی دوستات هستن😐 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاسف برانگیزه ...

یعنی چی تو نباشی دوستات هستن بعد فکر میکنی کار خوبی کردی 

مطمعن باش اونم همین فکرو میکنه تو نباشی دوستای تو واسش هستن

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
اولاشو خوندم فکر کردم تاپیک فانه چه کارایی شده افتخار !

باور کن من فکر کردم همون کاربرا که تاییدش کردن دارن با طعنه میگن 

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

کاری ب شما ندارم اما مامان بزرگم خدابیامرز می‌گفت سیاست ینی کثافت رو بازی کن ک حال زندگیتو ببری بابا .... آدم باید خودش باشه احترام بزاره احترام ببینه برده ک نگرفتم قلاده بندازم دور گردنش اگ لیاقتمو داشت میمونه کنارم اگ م نداشت جهنم زودتر بره کاش ک عمرمو بیشتر هدر ندم کنارش

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

اینکه گاهی کوچیکش میکنی که فکر نکنه خیلیه اصلا کار درستی نیست

به کارت سیاست نمیگن عزیزم

به کارت میگن دل شکستن 

هر انسانی که کنار شما احساس خوب نداشته باشه حس ناکافی بودن و حس بد بگیره  و خاطره بد براش بسازین قطعا یه روزی از چشمش میوفتین و ترکتون می‌کنه

حتی اگه ترکتون نکنه احساسش بهتون مثل قبل نمیشه شاید حتی حفظ ظاهر کنه ولی دلش می‌شکنه 

نکنید این کارو دل شکستن هنر نیست گناه داره

اون فقط یبار فرصت نکرده خرج کمه وگرنه شیش سال قبش دوست بودیم داشت خرج میکردهمیشه که نمیشه داشته باشه ...

من نرفتم با مرد دیگ حرف بزنم خودمو در موقعیتی قرار دادم ک اون مرد بیاد مزاحمم بشه و منم نرفتم بگم بخندم باهاش جوری رفتار کردم ک انگار ک اصلا ازت خوشم نمیاد 

دوس پسرمم از این ناراحت شد ک چرا از اون شماره دکتر مکری خواستم 

ک توجیهش کردم

ک دوس پسرم دوزاریش بیفته اون نباشه باقی هستن 

من در جریان کامل زندگی شما نیستم ک بخوام برداشت دقیق کنم با توجه ب اطلاعاتی ک خودت دادی حرف زدم من علم غیب ندارم ..... چقدر جبهه گرفتی خوب برو هرکار میخای بکن ی جور حرف میزنه انگار بدبخت یا خوشبخت شدنش برا من چه سودی داره  اصلا برو خودتو بنداز تو چاه یا خودتو ببر ب قصر پادشاهی برا من هیچ فرقی نداره من صرفا خواستم اندک اطلاعاتم کمکی کرده باشم نمیخوای خب نخواه

والا خواهر من بدل هم نخرید سرویس طلای رفیقشو اورد نشون داد بعد پس داد به دوستش عروسی هم نگرفت اونمو ...

مورد مشابهشو دیدم

مرد تمام زندگیشو پای زن گذاشت 

چون خانومه اوایل با نداریش و... کنار اومده بود

حالا اگه استارتر بود میگفت سیاست نداره داره بدبخت میشه

ولی خداروشکر الان خوشبخت ترینن

یه موردم هست اوایل آقا هزینه کرده 

ولی زندگی مشترگ میگه نمیتونم و هزینه نمیکنه 

همینم باعث اختلاف و بهم خوردن زندگیشون شده

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙