2777
2789
عنوان

من زیادی بد جنسم یا اینی ک حلقه بدل خریده واسه عقد با نامزدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 105 پست
تو سیاست نداریگس لایت میکنی دوست پسرتوتا یه جایی این شیوه کار میکنه ولی از اونجا به بعد انقدر خستش م ...

من باهاش بد رفتار نمیکنم اصلا اگ یکی میزنم تو سرش ده تا نوازش میکشم جاش بره 

توازن رعایت میکنم بد فلقی نمیکنم 

مردا هرچقدر بیشتر بی محلی ننی ولی بیشتر میان سمتت من ی مدت خوبم بعد باز ی مسئله پیش میارم ی بحثی دعوایبک ی عادتش عوض کنم باز خوبم توجه ۱۰۰ روشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای غرورو سیاست تو عشقو رفاقت نیست

قرار نیست چون اون پول حلقه نداشته بخوام جدا شم یا شروع نکنم

من ترجیح میدم خودش خرج کنه تا اینکه من بزور عادتش بدم 

هرکی یجوریه قرار نیست همه مثل هم باشن 

قضیه منو شما سواست مال من شوهرمه مال شما دوست پسرت

اصلا دوست ندارم اینجور مقایسه هارو

چطوری جونت براش میدی بعد کوچکشم میکنی که بفهمه دنیا دست کیه

چون عشق نیاز ب مراقبت داره من خواهرم خیلی بهتر از من تربیت شد چرااا؟؟؟ چون خواهرم من تربیت کردم من منطق و احساسم جداس از هم باهم پیش نمیره تصمیماتم کارام احساساس قاطیش نیس اصلااا 

من سر خواهرم مثل مادرم دلسوزی نمیکردم نتیجه خیلی بهتر شد از تربیت من هیت ب خودمه ولی حقیقته 

ما ادما باید عاشق بودن بلد باشیم اگ ب مردا خیلی پر و پال بدی فکر میکنن کی ان چون ذاتا مردا خیلی با اعتماد ب نفس تر از زنان

منم مدام خوردش نمیکنم اگ قکی میزنم تو سرش ده بار نوازش میکنم جاش بره

من باهاش بد رفتار نمیکنم اصلا اگ یکی میزنم تو سرش ده تا نوازش میکشم جاش بره توازن رعایت میکنم بد فلق ...

خب اینی که میگی دقیقا مفهوم گس لایت هست

سیلی زدن و بوسیدن جای سیلی 

توهین و محبت

شل کن و سفت بگیر

و...

اینا گس لایته جانم

شما ازش سوء استفاده روانی میکنی

ولی خب

خسته خواهد شد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
جای غرورو سیاست تو عشقو رفاقت نیستقرار نیست چون اون پول حلقه نداشته بخوام جدا شم یا شروع نکنممن ترجی ...

استارتر داری قدم قدم ب بدبخت شدنت نزدیک میشی خواهرانه میگم بهت چون بلد نیستی ساز و کار ذهن مردا 

لطفا برو مشاوره اینو خواهرانه میگم 

مردی ک عادت نکنه خرج کنه امروز هیجوقت قرار نیس برات خارج کنه بخدا این ی قانونهههه در باره همه صادقه 

لطفا برو پیش ی مشاور اگاه

خب اینی که میگی دقیقا مفهوم گس لایت هستسیلی زدن و بوسیدن جای سیلی توهین و محبتشل کن و سفت بگیرو...ای ...

فعلا ک چندساله خسته نشده 😃 من با همین فرمون رفتم و الان اوضاعم خوبه برتم خرج میکنه نگرانه ک از دستم بد سعی میکنه صدشو برام بزاره چون میدونه خیلیا میخان منو اگ نباشه(حالا خیایام نمیخان ها ولی این چیزی ک تو ذهن اون جا افتاده )

اره گس لایت دقیقا اما من از شرایطم راضی ام تا بره برام حلقه بدل بخره

استارتر داری قدم قدم ب بدبخت شدنت نزدیک میشی خواهرانه میگم بهت چون بلد نیستی ساز و کار ذهن مردا لطفا ...

اون فقط یبار فرصت نکرده خرج کمه وگرنه شیش سال قبش دوست بودیم داشت خرج میکرد

همیشه که نمیشه داشته باشه اینو باید بدونی که پیش میاد تو زندگی که پول نیست یا کمه قرار نیست هجوب ببرم سمتش جرش بدم

یا برم با مرد دیگه بشینم صحبت کنم

زیادی به سیاستت تیکه نکن من بدبخت نشم تو قطعا بدبخت میشی

ب اون بنده خدا کار ندارم خودش میدونه با شرایطش ک چرا این کارو کرده ولی بنظرم دوست پسرت اصلا نمیگیرت ...

عزیزم چند برج دیگ قراره بیاد خواستگاری اونم من عقب انداختم دلایلی ک اول اوضاع ی موضوع درست کنه بعد 

مرد ها قدر ین بساز نمیدونن متاسفانه منم خیلی اذیتش نمیکنم چون دوستش دارم اگ یکم اذیتش میکنم بعد کلی کار نیکنم درد اون اذیته بره

حس میکنی خیلی میدونی نه؟منم همسن تو بودم همین حسو داشتم😂

نه من هرجی بیشتر میخونم بیشتر میفهمم ک چقدر ما ادما هیچی نمیدونیم 

اصلا سواد رابطه نداریم منم ندارم بخدا 

پس بهتره یادبگیریم من از رو دلسوزی گفتم اینارو حالا تو میتونی  بگذری از حرفام تا سعی کنی اطلاعاتت ببری بالا زندگی تو اینده تو هسچ تاثیری رو زندگی من نداره ک بخوام توهینی کنم بهت ک جبهه گرفتی هرچی گفتم واسه خودت بوده حالا میتونی بپذیری یا بگذری تصمیم با توعه اگ دوس داشتی چند تا کانال روانشناسی میتونم بهت معرفی کنم تو یوتیوب

تو سیاست نداریگس لایت میکنی دوست پسرتوتا یه جایی این شیوه کار میکنه ولی از اونجا به بعد انقدر خستش م ...

احسنت

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙

والا خواهر من بدل هم نخرید سرویس طلای رفیقشو اورد نشون داد بعد پس داد به دوستش  عروسی هم نگرفت اونموقع چیزی نداشت پسره،

الان وضعش خوب شده رسمی پتروشیمی شده هم خونه رو بنام خواهرم زده هم ماشین براش خریده