2777
2789
عنوان

جدا خوابیدم چون دیگه داشتم منفجر میشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 39 پست
متوجه نشدم

ببین من میگم خودت نیازتو برطرف کن ببخشید درست نیست بگم ولی خودارضایی کن دوبار که سمتش نری کشش بهت بیشتر میشه و میاد سمتت حتی هرچی بگی گوش میکنه تو خودتو دم دستی کردی براش فکر میکنه همیشه میتونه گولت بزنه و هروقت بخواد مثل وسیله درخدمتشی ولی دوبار خود ارضایی کنی و ببینه دیگه نمیگی اهمیتی برات نداره خودش خامت میشه

....
مگه رابطه برقرار نمیکنین؟؟خب جفتتون ارضا میشیم دیگه چرا من متوجه نشدم

مگر فقط برقرار کردن رابطه باعث ارضا شدن میشه؟. لزومی نداره ک اگر حتما رابطه هست رضایت توش باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من میگم خودت نیازتو برطرف کن ببخشید درست نیست بگم ولی خودارضایی کن دوبار که سمتش نری کشش بهت بی ...

اینو قبلا هم چند نفر بهم گفتن اما با خودارضایی روحی اذیت میشم نتونستم یکی دوبار امتحان کردم نشد. دقیقا حس میکنم نقطه ضعف دادم دستش

اینو قبلا هم چند نفر بهم گفتن اما با خودارضایی روحی اذیت میشم نتونستم یکی دوبار امتحان کردم نشد. دقی ...

اخه چطور انجام میدی بستگی به اون داره وقتی نیازتو برطرف نمیکنه خود ارضایی کن گناهش همه جوره پای اونه

....
نه همیشه نمیشم و مواقعی هم ک میشم 80 درصد جسمی نه روحی

الان متوجه شدم ببخشید عزیزم منم همیشه ب شوهرم میگم کلا رضایت روحی باید شوهر قبل و بعد رابطه به تایمی محبت کنه ک بعد رابطه جنسی کاملا ب آرامش برسی شوهر من تو طول رابطه هم درحال محبته

ببین من میگم خودت نیازتو برطرف کن ببخشید درست نیست بگم ولی خودارضایی کن دوبار که سمتش نری کشش بهت بی ...

وا این دیگه چجور مشاوره دادنیه . اول تو گوگل درمورد عواقب جسمی و روحی و گناهش سرچ کن بعد برای خانمها نسخه بپیچ . نکنید ازاین کارا خواهشا

وا این دیگه چجور مشاوره دادنیه . اول تو گوگل درمورد عواقب جسمی و روحی و گناهش سرچ کن بعد برای خانمها ...

من نسخه نپیچیدم بالاترم گفتن خوب نیست انجامش ولی من نظرمو گفتم وگرنه هرکس خودش عقل داره و شما هم حق نظر دارین نه اینکه منو توبیخ کنید من بالاتر گفتم خوب نیست انجامش ولی وقتی واقعا همسرش کمکش نمیکنه باید راهی باشه همسرش نباشه مگه راه دیکه ای داره حالا عقل من اینو میگه درست و غلط شو نمی‌دونم من فقط نظرمو گفتم

....