2777
2789
عنوان

باغ ویلایی ک داریم می‌سازیم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 36 پست
والا ۴۰۰ متر همچینم کم نیستیه اتاق ۳۰ متری و یه انباری ۱۰ متری بسازین ، کلی زمین میمونه

ن گفتیم ی ساخت ک لااقل ی اتاق خواب کوچیک و ی آشپزخونه توش دربیاد بسازیم 

کو کسانی را که زیب و زینت و فر داشتند؛

حشمت جاه و جلال و اسب و استر داشتند؛

تخت و تاج و ملک و مال و گنج و گوهر داشتند؛

باغ و بستان قصر و ایوان کاخ شش‌در داشتند؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن گفتیم ی ساخت ک لااقل ی اتاق خواب کوچیک و ی آشپزخونه توش دربیاد بسازیم

منم همینارو حساب کردم

یه هال ۱۲ متری

اتاق ۱۲ متری

آشپزخونه ۶ متری

میشه ۳۰ متر

یه سرویس بهداشتی کوچیک ، نهایت ۳۵ متر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
بابا ی زمین ساخته نشده اس بخداچرا فکر کردید دارم پز میدم

من اصلا قضاوتی در مورد شما نداشتم.

منظور اینه که تهش باید بگذاریم و بریم و هر قدر بار اضافی نداشته باشیم، سبکبال تر خواهیم بود.

زمین خیلی‌ها رو به خودش دیده خانه‌های مجللی ساختند که درش بیاسایند اما مرگ فرصت اینکه لحظه‌ای لطفی ازش ببرند نداده.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.