اگ عشقم بیاد خواستگاریم به این خواستگارم کع کراش ابجیمه جواب رد میدم و بهش میگم بیاد خاستگاری ابجیم وگرنه ابجیمم میگه باهاش ازدواج کن ولی افسردگی گرفته نمیتونم به سادگی از خاستگارم بگذرم چون وضعش خیلی خیلی خوبه م محاله دوباره از این فرصتا پیش بیاد ولی اگ عشقم بیاد خاستگاریم هم زندگی من اوکی میشه هم ابجیم
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
چه بهتر که پسره از دستت خلاص شهمشخصه تو زندگی دنبال پولی فقطوگرنه کشی ک عاشق باشهنمیگه پول فلانی بیش ...
شما هر برداشتی میکنین بکنین😊من هرگز حاضر نیستم بخاطر پول خواهرمو یا عشقمو بفروشم وقتی خود خواهرم بهم گفت قبولش کن باهاش ازدواج کن من دیگ ازش متنفر شدم من دیگ چی بگم بهش وقتی پسره همه چیش اوکیه هم فامیل خودمونه هم خوش اخلاقه هم با شخصیته و خوشتیپه
از یه طرفم احتمال اینک عشقم بیاد خاستگاریم خیلی کمه وگرنه اگ حتی نصف نصف احتمال داشت عشقم بیاد خواستگاری من بی درنگ خاستگارمو رد میکردم