2777
2789
عنوان

نامزد بی احساسم جدیدا خیلی میگه دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ی سوال اگه دوس داشتی جواب بده حال برادرتون خوبه دیگه ان شاءالله؟

دورت بگردم ممنونم از پرسیدن حالش عزیزدلمی ❤️❤️

ن قربونت بشم بعد از اون هزار بار خودکشی کرده و متاسفانه رسماً دیوونه و عصبی شده حالش خوب نیس دورت بگردم دعاش کن منم برات دعا میکنم از ته دلم🥺🤍

دورت بگردم ممنونم از پرسیدن حالش عزیزدلمی ❤️❤️ن قربونت بشم بعد از اون هزار بار خودکشی کرده و متاسفان ...

عزیزم توروخدا مواظبش باش دورازجون داداشت دوست من خودکشی کرد و مرد اگه میتونی باهاش رفیق شو ببین دردش چیه تنهاش نزار ببر مشاوره یا اگه نمیاد خودت برو حرف بزن حتما دعا میکنم توام منو خیلی دعا کن عزیزدلم امیدت بخدا باش یادت باش دست داداشت نیست و بیماره و از ی چیزی زجر میکشه

عزیزم توروخدا مواظبش باش دورازجون داداشت دوست من خودکشی کرد و مرد اگه میتونی باهاش رفیق شو ببین دردش ...

خیلی دوسش دارما براش میمیرم 😭😭

عاشق ی دختر عوضی شد بعد ی سال و نیم فهمید طرف متأهله 

داغون شد گفت من بهش دست زدم عذاب وجدان دارم حتی تو خوابشم میگه 

بعد از اون هزار بار تو‌کما رفت و اومد😭😭😭💔

خیلی دوسش دارما براش میمیرم 😭😭عاشق ی دختر عوضی شد بعد ی سال و نیم فهمید طرف متأهله داغون شد گفت من ...

عزیزم بهتر حتما ببریش پیش مشاور باهاش خیلی رفیق شو بیشتر شنونده باش تنهاش نزار و براش از گوگل برنامه زندگی پس از زندگی قسمت خودکشیش رو چندتاست دانلود کن بزار ببینه متوجه میشه که چه گناهی مرتکب میشه بگو توبه کنه و بدتراز همه ی گناها خودکوشی حتما براش این قسمت از برنامه هارو دانلود کن همین فردا بده ببینه