2777
2789
عنوان

سرویس مدارس اطرافیانتون یا بچه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 23 پست
سرویس قبلی مثل شما بود جدیده هنوز پیش‌ نیومده که ببینم چطور برخورد میکنه

بعضیا میگن این چیزا سو استفادست

من سو استفاده نمیدونمش 

چون سال اولمه خدایی خونواده ها اون اوایل که من یکسره تر میزدم خیلی هوامو داشتن استرسمو ریختن

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
به نظرم باید قدرتون رو بدوننچندنفر میشناسم بخاطر یه دو قدم آژانسی حساب میکنن🤦🏻‍♀️

نه من اصلا نمیگیرم

والا اکثرا میگن ما میخوایم سال بعد هم تو باشی

و شاکین از سرویسهای سال قبل بچه ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انصاف داری و مهربونی . مثل شما کم پیدا میشه که همه چیزو چرتکه نندازن . ولی خوب مواظب باش از خوبیت سو ...

بخدا وجدان برام مهم تر از پولیه که درمیارم با اینکه واقعا ادم پولداری نیستم

یه روز یکی از بچه ها کار اشتباه کرد دعواش کردم مامانشم حق رو به من داد

روز بعد از مامانش اجازه گرفتم بچه رو اخرین نفر رسوندم بهش هدیه دادم و بغلش کردم گفتم ببخش دل کوچولوتو شکستم

نه دستتوونم درد نکنه سرویس دخترم سرویس خواهرزاده مم هست( خواهرم با مامانم زندگی میکنه ) هر وقت ازش م ...

همکارای من اگه بودن عمرا همچین کاری نمیکردن

میگن چه بهتر که دانش اموز نیاد به اولیا هم میگن کرایه اژانس بده بیاریمش

بعضیا میگن این چیزا سو استفادستمن سو استفاده نمیدونمش چون سال اولمه خدایی خونواده ها اون اوایل که من ...

خب باید طرفتو تا الان شناخته باشی

هر کس انصاف داشته باش درخواست بیجا نمیکنه

مثلا بچه ی من اگر دم مدرسه بگه فلان چیزمو یادم رفته اصلا نباید بخوام برگرد باز

یا مقصد دوم بیشتر از یه کوچه فاصله داشته باشه توقع ندارم برسونتش 

چند روز پیش مدرسه خواست بجای هفت یک ربع به هفت مدرسه باشن دخترمم به سرویس گفته بود اونم گفته بود زودتر نمیتونم منم اصرار نکردم که باید بیای خودم رسوندم چون اول سال بنده خدا رو همون ساعت مقرر برنامه ریخته

این چیزا کم کم میاد دستت اگر تازه شروع کردی

مهم برای خانواده اخلاق خوبه 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خب باید طرفتو تا الان شناخته باشیهر کس انصاف داشته باش درخواست بیجا نمیکنهمثلا بچه ی من اگر دم مدرسه ...

فکر نمیکنم سال بعد باز این کارو ادامه بدم ولی میخوام خاطره خوبی از من تو ذهن بچه ها بمونه

بچه های این دوره به اندازه کافی دارن سختی میکشن دیگه ما بدترش نکنیم

یکی از دانش اموزا اون سری تا دید منو دوید جلوی ماشین که بپره بیاد سوار شه نزدیک بود زیرش کنم مدیرشون اونجا بود کلی سرش داد زد که چه کار احمقانه ای کردی اگه خانم ترمز نمیزد میدونی چی به سرت میومد؟ 

بهش گفتم کارت خیلی بد بود تو خیلی شیطنت میکنی داشتی بدبختم میکردی من ترجیح میدم سرویستو عوض کنن

یهو بچه زد زیر گریه مامانش میگفت اومد خونه هم یکسره گریه میکرد اخه شما رو خیلی دوس داره