2777
2789
عنوان

بنظرتون کار من اشتباه بوده

294 بازدید | 23 پست

بچه ای ک چند باری بچتون رو گاز گرفته باشه و بعد شما ب مادرش بگید من بهش محترمانه گفتم بعد رفت تو کلاس جلو بچه ها پسرش رو کتک زد من خیلی ناراحت شدم جلوش گرفتم گفتم منظورم این نبود کتک بزنی گفتم باهاش حرف بزنی بعد بگه تو دل منو شکستی بعد بره پیش همه بگه اون زنه گریه منو درآورد آخه من مگه چکار کردم ؟؟ینی انتظار داره در مقابل کار پسرش سکوت کنم ؟؟

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوره ابتدایی

بزرگ هستن پس. فکر کردم قبل ۲ سالگی هستن و تازه دندون در آوردن.

نه شما کار بدی نکردی و از سلامت و امنیت بچه ات دفاع کردی.

این خانم نابالغ هستش که نمیتونه تفکیک کنه و زودتر از اینها به این مسئله رسیدگی نکرده.

چون گاز گرفتگی هم خطرناک می‌تونه باشه.

اصلا خودت رو سرزنش نکن. 

حس میکنم مامانه یکم مشکل داره 

کتک زدن بچه تو جمع

گریه 

غیبت پیش یقیه 

اینا همه نشون میده روان درستی نداره 

من میگم برا بچش خوراکی بخر بگو خاله با پسر  من دوست باش من مشکلی با تو ندارم 

بچه بدبخت چ گناهی کرده 

بجا تذکر شنیدن کتک خورده

کارت درست بوده بچه ک سرش نمیشه وگرنه گاز نمیگرفت ب مادرش دیگه باید می گفتی ک گفتی اونم حتما ا ...

ممیگفت من از شوهرم جدا شدم تحت فشارم منم گفتم خدا کمکت کنه بعد شروع کرد ب دعوا با پسرش وکتک

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
ممیگفت من از شوهرم جدا شدم تحت فشارم منم گفتم خدا کمکت کنه بعد شروع کرد ب دعوا با پسرش وکتک

بگو هم شما تحت فشاری هم بچت. 

مشخص شد که این خشم درونیه بچه از کجا نشأت گرفته. ولی نباید توی جامعه تخلیه کنه خودش رو که آسیب بزنه به بقیه

من اجازه قضاوت هیچ کس رو ندارم فقط میتونم نظر و تجربه شخصی خودم از زندکی رو بهتون بگم 

اگر من بودم و به هر دایلی باعث ناراحتی شخصی شده بودم سعی میکردم که از دلش در بیارم حتی اگر فکر کنم مقصر نبودم چون جبران در این دنیا خیلی راحتر از اون دنیاست اگر یک درصد هم احتمال بدم ممکنه در ناراحتی اون خانم من مقصر بودم

آره وگرنه آدم دلش نمیاد بچه شو سر همچین موضوعی کتک بزنه     بیخیالش شو    چند روز بگذره یادت میره پس بهش فکر نکن