2777
2789
عنوان

بنظرتون کار من اشتباه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 23 پست
من اجازه قضاوت هیچ کس رو ندارم فقط میتونم نظر و تجربه شخصی خودم از زندکی رو بهتون بگم اگر من بودم و ...

بقرآن مجید قسم دستش گرفتم گفتم معذرت میخوام اگه چیزی گفتم حتی رفتم کلاس باز پسرش سرش گذاشته بود رو میز گریه میکرد بلندش کردم بهش محبت کردم گفتم اشکال نداره با پسر من دوست باش الان میدونم باور نمیکنید هیچکدومتون

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

چرا کارت اشتباه باشه گلم

چیکار باید میکردی

اون مادر مشکل داره تقصیر شما نیست

انقدر بدم میاد از این آدمایی که مظلوم نمایی میکنن

خودشون هر کاری میخوان میکنن بعد میندازن گردن بقیه که بخاطر تو فلان کار کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقرآن مجید قسم دستش گرفتم گفتم معذرت میخوام اگه چیزی گفتم حتی رفتم کلاس باز پسرش سرش گذاشته بود رو م ...

کار شما اشتباه نبود هر مادری بود تذکر میداد اون اشتباه کرده .من جای شما باشم یه کادو واسه اون بچه میخرم میبرم میدم هم اینکه بچه طلاق هست هم مطمئن باش با این کارتون دیگه این کار رو تکرار نمیکنه.هم دل اون مادر آروم میگیره

کارت اشتباه نیست.من پای بچه ام وسط باشه اصلا کوتاه نمیام سلیطه بازی درنمیارم ولی جدی و محکم تذکر میدم.اون خانمم اگر حالش خوب نیست دلیل نمیشه در برابر اشتباه بچه اش بی منطق باشه 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بقرآن مجید قسم دستش گرفتم گفتم معذرت میخوام اگه چیزی گفتم حتی رفتم کلاس باز پسرش سرش گذاشته بود رو م ...

چرا باور نمی‌کنیم چون انتظار هر کاری رو داشتی الا کتک.اون خانوم تحت فشار هست بخاطر همین اینطوری برخورد کرده که صد درصد اشتباه کارش

چرا کارت اشتباه باشه گلمچیکار باید میکردیاون مادر مشکل داره تقصیر شما نیستانقدر بدم میاد از این آدما ...

اون خانم از زندگی خودش گفت ک جدا شده و دلیل کار پسرش همینه اما نمی دونست منو پسرمم خیلی ساله تنها زندگی میکنیم و فقط خدا میدونه چقد سختی کشیدیم اما با مردم اینجور پرخاشگری نکردیم چون گناه مردم چیه اون فکر میکرد من شوهر دارم و خیلی خوشبختم در حالیکه منم درد زیاد کشیدم اما تو جامعه بروز نمیدم 

بانو جان اصلا نیازی به قسم نیست کلامی که از دل بیاد بر دل هم مینشینه 

همونطور که الان کلامتون بر دل من نشست باز هم میگم من اجازه قضاوت هیچ کس و هیچ چیز رو ندارم عذرخواهی میکنم اگر باعث رنجش شما و ابجاد سوتفاهم برای شما شدم اصلا قصد ناراحتی برای شما نداشتم فقط نظر شخصی خودم رو گفتم که اگر خودم بودم این کار رو انجام میدادم که این دنیا خیلی زودگذره و فانیست و اصلا منطورم این نبود که کاره شما درست یا اشتباه بوده من کلی صحبت کردم بانو

بانو جان اصلا نیازی به قسم نیست کلامی که از دل بیاد بر دل هم مینشینه همونطور که الان کلامتون بر دل م ...

میدونم عزیزم من ناراحت نشدم از حرف شما .اتفاقا شما درست میگید حتما براش کادو میگیرم ولی میدم معلم بهش بده نگه من دادم ممکنه مادرش باز دچار سوتفاهم شه ممنون ک وقت گذاشتید 

میدونم عزیزم من ناراحت نشدم از حرف شما .اتفاقا شما درست میگید حتما براش کادو میگیرم ولی میدم معلم به ...

چقدر خوب و زیبا🦋

برای خانواده شما و اون خانم طلب خیر و ارامش دارم 

چقدر خوبه که انسانها یکم عمیق تر به همدیگه نگاه کنند مخصوصا توی این دوره زمونه که همه زخم خورده ، داغ دیده ،و ... هستند و فقط خدا میدونه پس رفتاری که نشون میدند چه ها گذشته برای همین فقط خداوند اجازه قضاوت بنده هاشو داره 

و چقدر خوب تر که بتونیم بیشتر  ببخشمیم حتی شده برای ارامش خودمون و تا جایی که به خودمون اسیب وارد نشه جواب بدی رو با خوبی بدیم که بهترین درس برای طرف مقابل میشه🦋