2777
2789
عنوان

یچی بگم برگاتون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10652 بازدید | 246 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار منو مامانم و خواهرم‌تو حال دارز کشیده بودیم هر کدوممون یه ور سر منون تو کار خودمون بود یهو دیدیدم دست گیره در حال اومد به سمت پایین تو همون حالت موند در حد چند ثانیه بعد آروم آروم دوباره رفت بالا همون لحظه مامانم سریع رفت درو باز کرد فکر کرد بچه اومده نمیتونه در رو باز کنه ولی کسی نبود 

خونه ما ویلاییه تا در حیاط کلی راهه 

ته حیاط رو نگاه کرد دید کسی نیست یعنی تو اون فاصله که مامانم رفت در و باز کنه ببینه کیه اگه آدم هم بوده باشه باید تو حیاط باشه ولی تو حیاط هم‌کسی نبود 

🫡🫡🫡🫡🫡

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روزی به هدف هام میرسم ☺💫

من بعد چندوقت تازه امشب اومدم تنها بخوابم که اینو دیدم😭😭😭

تا دیروز گوشی نداشتم میترسیدم اتاق داداشم می‌خوابیدم.گوشیمو داد امشب گفتم بیام بیدار بمونم تا دیر وقت تو نی نی سایت که این تاپیک و دیدم.حالا چجوری باز برم پیشش☹️

چیکار میکنه همزادت

اولیش و بدترینش اینه روابطمو خراب می‌کنه مثلا کسیو بخام کاری می‌کنه از هم جدا بشیم این خیلی بده ...حتی مثلا تو ارتباط خانوادگی هم تاثیر داره خواب آشفته میبینم همش استرس و ترس دارم تو زندگیم ...بعضی وقتا ی لرز بدی تو وجودم میفته وقتی خوایم و از خواب می پرم ...خیلی اذیتم می‌کنه خییلی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم   
اره خودمم حس میکنم کسی ب جز خودمون تو خونس

لعنتی در بالکن منم باد میزنه صدای بدی میده امشب انگار یکی داره در بتز میکنه بیاد داخل

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه