2777
2789
عنوان

یچی بگم برگاتون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10331 بازدید | 246 پست

منم یه چی بگم برگاتون بریزه

یمدت بود چندشب پشت هم وقتی میخواستیم بخوابیم و چراغا خاموش بود، یکم که میرفتم تو خلسه صدای راه رفتن میومد  انگار یکی میومد تو اتاقمون... همش فکرمیکردم شاید بچم اومده ولی میدیدم نه کسی نیست

تااینکه چندبار تکرار شد فهمیدم توهم نیست، دیگه قبل خواب سه تا توحید و چهارقل میخونم، دعامیکنم و دستم میذارم رو قلبم اسامی ائمعه مورد علاقمو صدا میزنم و میخوابم... دیگه صدای پا نمیاد خداروشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اجنه توی خونه هممون در حال رفت و امدن اعتقاد نداشته باشی راحتی

اره اونا تو یه بعد دیگه دارن زندگی میکنن، ربطی به اعتقاد نداره چون اونا میتونن بترسوننت و اذیتت کنن پس بهتره برای ارامش خودتم که شده یکسری حصار دور خودت بپیچی تا کسی سمت تو و خانوادت نیاد

میتونم نگه دارم نگران نباش😂

دختر کلیه درد میگیری پاشو بیا بریم تا سرپات بگیرم دستشویی پاشو مامانی پاشو دخملم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

فقط کامنتا ...بچه ها اگر در مورد جن کنجکاوی کنیم چ دردسری داره ؟؟مثلا من خودم همزاد دارم خیلی اذیت م ...

چیکار میکنه همزادت

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.