2777
2789
عنوان

یچی بگم برگاتون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10276 بازدید | 246 پست

یه خونه داشتیم خیلی چیزا توش دیدم یه روز خواب بودم ومیدونستم  موقع ناهارهمه جمع میشن خونه بهم ریخته بود گفتم ساعت نه پامیشم تمیزی میکنم وناهار بعدانگاریکی صدام زد اززیرپتویه نگاه کردم گفتم نه ونیم پامیشم خلاصه تاده ونیم من دلم نمیومدازجام پاشم بیداربودم فقط هواسردبود زیرپتووگرماشودوست داشتم خداشاهدیهویکی محکم زدتوصورتم گوشم صدامیداداونقدرمحکم زدپریدم وفرارکردم و تواون سرماتاساعت دوظهرتوحیاط نشستم تاخونواده ام اومدن

گاهی انسانم آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولیش و بدترینش اینه روابطمو خراب می‌کنه مثلا کسیو بخام کاری می‌کنه از هم جدا بشیم این خیلی بده ...ح ...

یا خداااا 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خب شما ک مذهبی هستید مگه نمیگن ایمان جلوشونو میگیره قران خوندنو اینا

من هرشب صلوات و ایه قران میخونم میخوابیم ولی خب آدمم منم میترسم 

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

انشالله ک زودتر سلامتیشونو ب دست بیارن

ان شا الله  ممنون ازدعای خیرت. 

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

هر روز دارم اسپند دود میکنم توخونه ومیخوام قران پخش کنم توخونه همیشه نوحه و قرلن پخش میکنیم توخونه چ ...

من ۲۰ سالمه تازه عقد کردم بخاطر کار شوهرم مجبوریم چن سال دیگه بریم جنوب تک و تنها ازین ور دنیا خیلی میترسم احتمالا بندر عباس یا دزفول بریم

کاربر جدید نیسم !♡
خدا خودش مارو حفظ کنه😭

فالله خیرحافظاوهوالرحم الراحمین 

من هرباراینوخوندم خوب بوده حس مون خداروشکر