2777
2789
عنوان

وزنتون چنده😄

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 46 پست
ماشاالله به جونت عزیزم چه فایده تا خرتناق غذا خوردم مطمینم فردا صد کیلو میشم

عزیزم با این قد و بالا حیفه بخدا، نزار چاق بشی، لاغری خوب نیست ، حفظ تعادل، من قدم ۱۶۲ خیلی دوست داشتم قدم مثل تو بلند باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لعنت به کم کاری تیروئید و دکتر نفهم

من آزمایش دادم اصن نیازی به قرص نبود خیلی خیلی کم بود قرص خارجی ۱۰۰ مصرف کردم صورتم ، اندازه دو تا دایره کوچیک‌ لک سفید زده، نمیدونم چیکارش کنم ؟😢

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

عزیزم با این قد و بالا حیفه بخدا، نزار چاق بشی، لاغری خوب نیست ، حفظ تعادل، من قدم ۱۶۲ خیلی دوست داش ...

عزیزم بخدا هزار تا گرفتاری دارم که اصلا به فکر خودم نیستم دیگه همین الآنم چشام از زور گریه درد میکنن 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
لعنت به کم کاری تیروئید و دکتر نفهممن آزمایش دادم اصن نیازی به قرص نبود خیلی خیلی کم بود قرص خارجی ۱ ...

واقعا ربط داره

چن بود تیروئیدت

برای من۵بود گفت چون بارداری باید دارو بخوری ۵۰داد اگ اشتباه نکنم گفت روزی نصف بخور بعد برو آزمایش انگار جواب نداد دیگ کامل خوردم رسید نزدیکای ۱ یا ۲ گفت همینجوری ادامه بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍
واقعا ربط دارهچن بود تیروئیدتبرای من۵بود گفت چون بارداری باید دارو بخوری ۵۰داد اگ اشتباه نکنم گفت رو ...

این بود به نظرت اون لکا خوب‌ میشه ؟

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

چرا یه بار سی و خورده کم مردمولش کردم برگشتنمیدونم چرا اراده ندارم دوباره😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برو باشگاه اونجا دوروبرت شلوغه هی انگیزه میگیری

من بچم کوچیکه باید ببرم خونه مامانمم بزارمش بیام برم باشگاه باز برم برش دارم یکم سختمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍
عزیزم بخدا هزار تا گرفتاری دارم که اصلا به فکر خودم نیستم دیگه همین الآنم چشام از زور گریه درد میکنن

اخی عزیزم چرا انشاءالله همیشه سالم و سلامت باشی ، بخدا همه گرفتاریم، مثلا خود من حال روحیم خیلی بده سعی کردم با ورزش خودمو تو خونه سرگرم کنم، اگه بتونی برای خودت مابین گرفتاریات وقتی بزاری بیشتر قدر خودتو خواهی فهمید ، خودتو دوست داشته باش ، مشکلات همیشه هست ولی تن سلامت نه

از دکتر نپرسیدیتوبارداری اینجوری شدی؟

نه گلم باردار نیستم این آزمایش مال ۶ ماه پیشه یه چکاپ کلی گرفتم فقط یه مقدار تیروئیدم بالا بود.

نفهم رفتم پیشش گفت برو دکتر پوست 

احمق بیسواد 

اخی عزیزم چرا انشاءالله همیشه سالم و سلامت باشی ، بخدا همه گرفتاریم، مثلا خود من حال روحیم خیلی بده ...

فدای تو عزیزم خوش باشی همیشه ❤️

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران