2777
2789
عنوان

چه جوری خودمو ازاین زندکی خلاص کنم بادوتابچه 😭خاهرانه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 39 پست
خیلی ببخشید اینو میپرسم اگر همسر خودتون هم همچین کارایی کنه بازم میکی کنکاش نکنم و نگردم بزارم خیانت ...

اگه بخوام طلاق نگیرم و وابسته باشم و الکی بچمو بهونه کنم آره دقیقا کنکاش نمیکنم ولی من صد در صد طلاق میگیرم 

عزیزم خواهش میکنم، تو همه ی دنیای بچه هاتی و هیچ ادمی توی این دنیا نمی تونه جای تورو براشون پر کنه و ...

نه عزیزم من هیچوقت بچه هامو تنها نمیطارم حتی در بدترین شرایطم باشم چون جزمن هیچکس نیست بفکرشون باشه،برام دعادکنین برای زندگیم برای بچه هام

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی یه کسیه همه سرش قسم میخورن اخلاق رفتارش بابچه ها خوبه درظاهر بامنم خوبه ولی خب همیشه مچشو گرفتم ...

خب باهاش حرف بزن

از حسی ک داری بگو

به اسم بچه ها از لحاظ حس پدری بهش عذاب وجدان بده

بگو این بچه ها نیاز ب ی تکیه گاه دارن

اگه ی روز بفهمند پدرشون با فاحشه ها می‌خوابه ازت متنفر میشن آینده شوند خراب میشه

شما الان تو شرایط طلاق و این حرفا نیستی

بچه ها ب جز خودت ب پدر هم نیاز دارن

از لحاظ احساسی تحت فشارش بذار شاید خدا کرد و دلش نرم شد و توبه کرد

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

ینی چی چشم پوشی کن فردا من زگیل یا ایدز گرفتم کی جواب میده

به نظر من نزار بیاد پیشت. درسته زگیل تناسلی خیلی زیاد شده. بابام همیشه میگفت کسی که هفت سالش شد ادم نشد هفتاد سالش هم که بشه ادم نمیشه. 

فکر کردی میتونی کاری کنی شوهرت کاراشو ترک کنه؟ بفرما درستش کن ذات خراب و خدا هم نمیتونه عوض کنه ما ب ...

ای خدا لعنت ب من ک پای این طفل معصومارو باز کردم ب این زتدگی کوفتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩
نه عزیزم من هیچوقت بچه هامو تنها نمیطارم حتی در بدترین شرایطم باشم چون جزمن هیچکس نیست بفکرشون باشه، ...

عزیزم خیالم راحت شد و یه نفس راحت کشیدم

حتما عزیزم ، دعا میکنم خودت و بچه هات به آرامش و شادی برسید، دعا میکنم بهترین ها برات رقم بخوره دعا میکنم قشنگترین معجزه ها برای خودت و بچه هات اتفاق بیفته❤️

عزیزم خیالم راحت شد و یه نفس راحت کشیدمحتما عزیزم ، دعا میکنم خودت و بچه هات به آرامش و شادی برسید، ...

مرسی گلم دلم غوغاس برای عمر هدر رفتم کنار کسی ک بهموخیانت کرد برای معصومیت بچه هام ،خدالعنتش کنهدیه مادر افسرده بچه هامیخان چیکار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩
خب باهاش حرف بزناز حسی ک داری بگوبه اسم بچه ها از لحاظ حس پدری بهش عذاب وجدان بدهبگو این بچه ها نیاز ...

دفع پیش باهاش حرف زدم چون خودش بچه طلاقه همه چیو بهش گفتم ،گفتم نزار بچه های توام مثل خودت اواره بشن ولی انگار گوشش بدهکار نیس فکرو مغزش جای دیگس اصلا بفکر بچه ها نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩
مرسی گلم دلم غوغاس برای عمر هدر رفتم کنار کسی ک بهموخیانت کرد برای معصومیت بچه هام ،خدالعنتش کنهدیه ...

عزیزم افسردگی یه مشکل قابل حله ، برای شوهرتم واقعا متاسفم، عزیزم باور کن بازنده ی واقعی اون کسیه که به زندگی و همسرش خیانت میکنه، ولی الان اولویت سلامتی روانی و فیزیکی خودت و بچه هاته، لطفا حتما حتما کمک بگیر و اینم هیچوقت فراموش نکن حتی اگه یه روزایی اخم کنی یا غر بزنی یا بنظر خودت کم کاری کنی بازم همه دنیای بچه هاتی، بچه ها وقتی کوچولوئن ارزش مامانشونو شاید خیلی خوب درک نکنن ولی تو همه ی مراحل زندگیشون به عشق پاک و حمایت مادرشون نیاز دارن، هیچکس یک هزارم تو هم نمی تونه اونارو دوست داشته باشه، پیوند تو و بچه هات یه پیوند ابدیه. لطفا حتما حتما کمک بگیر ، روی خودت کار کن مطمئن باش حالت که یکم بهتر شه دنیا هم از این حالت سیاهی بیرون میاد.