2777
2789
گوشیش سادستپنج دقیقه پیش باهاش زنگ زدم خیلی سرد گفت میام وقطع کردراست میگن کاش زنگم نمیزدم

اشکالی نداره یه قهر یه روزه ست..جنگ و دشمنی و دعوا که با هم ندارین

میخواین یه عمر زندگی کنین

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوابیدم دوباره نمی‌دونم چرابیدارشدمخدارشکرامشب به خودموبچهام خوش گذشت اصلن انگار نه انگار

من وقتایی که این کارو میکنه میگم اگرم خدایی نکرده اتفاقی براش افتاده باشه یکی پیدا میشه گوشیو بگیره به من زنگ بزنه خبر بده

خیلی هم نگران بشم تو دلم براش قرآن میخونم و از خدا میخوام مراقبش باشه

من وقتایی که این کارو میکنه میگم اگرم خدایی نکرده اتفاقی براش افتاده باشه یکی پیدا میشه گوشیو بگیره ...

والا

کسی که بفکر زن وبچش نباشه تااین وقت شب نیادخونه مثلن عینه بچه دوسالها قهرکنه ارزش نگرانی نداره

خوابیدم دوباره نمی‌دونم چرابیدارشدمخدارشکرامشب به خودموبچهام خوش گذشت اصلن انگار نه انگار

الحمدالله

حتما برای سلامتی خودتون بچه ها و همسرتون صدقه کنار بزارید و با خیال راحت دوباره بخوابید

الحمداللهحتما برای سلامتی خودتون بچه ها و همسرتون صدقه کنار بزارید و با خیال راحت دوباره بخوابید

آخه صبح مونده بود بی پول من یه خورده پول جمع کرده بودم البته سرکارنمیرم باپول اون یه ذره پس انداز کرده بودم برادندونم که درست کنم گذاشته بودم کناربعدن ازم گرفتش ورفت منم دعواش کردم پرتش دادم جلوش

اونم گفت مگه ماله توان ماله زحمت کشی خودمه

کاش جمع نکرده بودم

آخه صبح مونده بود بی پول من یه خورده پول جمع کرده بودم البته سرکارنمیرم باپول اون یه ذره پس انداز کر ...

این منت زحمت کشیشون خیلی سنگینه 

این که خودشونو مالک همه چی میدونن

اهمیت نده

فکر کن پدرت یا برادرت این حرفو زده 

ما چون نسبت به همسر یه حس متفاوت داریم هر کار یا حرفش هزار برابر مارو میرنجونه

این ویژگی ما خانوم هاست

حالا آقا قهر کرده

دو قرت ونیمشم باقیه

مثلن است دادم اومدی نون بگیر اصلن نیومده تاالان

صبح که میخواست بره نفرینش کردم که بره زیره ماشین پول خونشوبخورم

این منت زحمت کشیشون خیلی سنگینه این که خودشونو مالک همه چی میدونناهمیت ندهفکر کن پدرت یا برادرت این ...

نمیشه خواهر

من خیلی ازخودگذشتگی برای زندگیم کردم طرفم فک می‌کنه بهترین مرده درحالی که خیلیم خودخاهه

گذشته خیلی عذابم داده

ولی الان خیلی بهتر شده فقط بعضی وقتا اینجورم میریزه مثلن میخادمن قدرشوبدونم

برو بابا دیگه مگه هیچکس خرج زن و بچه نامیده

حالا آقا قهر کردهدو قرت ونیمشم باقیهمثلن است دادم اومدی نون بگیر اصلن نیومده تاالانصبح که میخواست بر ...

نگو عزیزم

نفرین از دهن در میاد میفته تو دامن

باورت میشه من همسرمو نفرین کردمو گفتم الهی زندگیت آتیش بگیره دو روز بعد محل کارش آتیش گرفت و تمام دارو ندارمون سوخت و از اون موقع به بعد زندگیمون از این رو به اون رو شد

نمیشه خواهرمن خیلی ازخودگذشتگی برای زندگیم کردم طرفم فک می‌کنه بهترین مرده درحالی که خیلیم خودخاههگذ ...

تا جاییکه یادمه همه مردا همینن 

پدرم منت زحمت کشیدنشو رو سر مادرم میزاشت 

همسرم بارها به من گفته 

همه شون همینن

نگو عزیزمنفرین از دهن در میاد میفته تو دامنباورت میشه من همسرمو نفرین کردمو گفتم الهی زندگیت آتیش بگ ...

انشالله بیفته تویقه ی خودش

خودشم می‌دونه چقد آهم درگیره

ازجونه بچهام به دور

خدا شاهده خواهر دیگه حوصله این جین گولک بازیاروندارم

انشالله بیفته تویقه ی خودشخودشم می‌دونه چقد آهم درگیرهازجونه بچهام به دورخدا شاهده خواهر دیگه حوصله ...

ولش کن عزیزم

بگذر

زندگی همینه

باید گذشت و رد شد وگرنه همش جنگ و جدال میشه