2777
2789
عنوان

آرایشم و لباسم چطوره ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 80 پست
قربونت برم، مواظب خودتو خوشگلی هات باش♥️💋

واییی مرسی از وایب خوبت عزیز دلم

خیلی نظرتون منطقی و بجا بود دمتون گرم❤😘😍

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی مرسی از وایب خوبت عزیز دلمخیلی نظرتون منطقی و بجا بود دمتون گرم❤😘😍

فدات شم ، ما زن ها تا هروقت پشت هم باشیم هیچ کس نمیتونه خرابش کنه اینقدر خودمون پشت هم بد گفتیم که پسرا و مردا توقع خیلی بیجا دارن ما خانم ها پشت هم میتونیم به همه چیز دست پیدا کنیم یکی هم خودارزشی و.. فدات شم خودتو همیشه دوست داشته باش من به عنوان یه حامی به عنوان خواهرتون امر قابل بدونی پشتت هستم

....
کم میام چون بیام دیگه نمیتونم دیگه برم😂 مثلا الان باید بخوابم ولی نمیخوام برم 😂

ولا منم خابم نمیبره زده به سرم اومدم زیر بارون تو حیاط😂🤣

دیروز اینموقع خاب بودم

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

فدات شم ، ما زن ها تا هروقت پشت هم باشیم هیچ کس نمیتونه خرابش کنه اینقدر خودمون پشت هم بد گفتیم که پ ...

واقعا بین این همه حال بد و فاز منفی بنظرم قسمت بوده شما امشب بیای تاپیک و انقد حرفای قشنگ بزنی و حال منو خوب کنی♥🥲😍

چون بالاخره سخته حرع زدن و درد دل کردن اما شما با حرفاتون انگار حرفای ناگفته منو دونستید و انقدر روی من تاثیر گذاشتید

نمیدونی چقدر حالم خوب شد با پیامت و اندازه یه دنیا ممنونتم

معتقدم این دنیا یطوریه ادما یروزی بهم میرسن و امیدوارم بتونم اون روز براتون جبران کنم حال خوب الانمو ❤😍

سرما میخوری😂

نه بابا سابقه م تو این موردا زیاده 

سرما واسه بچه سوسولاس،( الکی مثلا خریتمو دلداری بدم) 

بخدا یه حالی میده اینجا بارون نم نمه هوا خنک 

یه خاب عمیق و یه چای گرم فقط کمه

واقعا بین این همه حال بد و فاز منفی بنظرم قسمت بوده شما امشب بیای تاپیک و انقد حرفای قشنگ بزنی و حال ...

قربونت برم من منم ازت وایب خوبی گرفتم امیدوارم همیشه حال دلت مثل امشبت باشه اگر واقعا حالت خوبه ، فدات شم

....
کم میام چون بیام دیگه نمیتونم دیگه برم😂 مثلا الان باید بخوابم ولی نمیخوام برم 😂

حالا من تاپیک میزنمو میرم چون اینجا همه باهم دوستن و اکیپی دیگه حرفت نمیاد 😐❤

قربونت برم من منم ازت وایب خوبی گرفتم امیدوارم همیشه حال دلت مثل امشبت باشه اگر واقعا حالت خوبه ، فد ...

شکر از این حس خوب دو طرفه

ممنون ازت عزیزم روزی باشه برای جبران❤😍

نه بابا سابقه م تو این موردا زیاده سرما واسه بچه سوسولاس،( الکی مثلا خریتمو دلداری بدم) بخدا یه حالی ...

😂😂😂 

من دوست دارم برم ی چیزی بردارم بخورم و تلویزیونو روشن کنم فیلم بزارم ولی متاسفانه بقیه بیدار میشن 😂😔

♡♡
😂😂😂 من دوست دارم برم ی چیزی بردارم بخورم و تلویزیونو روشن کنم فیلم بزارم ولی متاسفانه بقیه بیدار ...

اعع من روشن میکنم چیزی نمیگنااا پارتی دارم پیش خدا این یه بارو 🫴🏻😂

بخدا من نصفه شب سریالام شروع میشن اصلا روز نمیچسبه فیلمـ واسه همین تلویزون رو روشن میکنم و میشینم پای فیلم

بعد بیشتر روزا تو یوتیوبم مشغول اونجا دیگه وقت برا کارای مفید نمیمونه😂😁