2777
2789
عنوان

آرایشم و لباسم چطوره ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتی؟ چقدر جذابی شوما🥹❤️عالیه😍🤩

اره دیگه پس کیه دختر😂🤣

لحنت خیلی باحال بوداا😂

جذابی از چشاته مرسی عزیزم❤😍

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

قشنگی ، تپل خوب هستی بهم ریخته نیستی فقط سعی کن یک کوچولو لاغر تر شی قیافت باکلاس تر میشه ، موفق باش ...

اتفاقا تو رژیمم ولی قبلا لاغر بودم اصلاااا بهم نمیومد الان قرص مکمل میخورم که همزمان با رژیم صورتم زیاد تغیر نکنه فقط چون موهام توی صورتمه خیلی تپل نشون میده و گرنه یخورده فقط لپ دارم

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

خیلی خوشگلی🥹😍❤️ میشه مزاحمت بشیم؟😂😂

تو جون بخاههه جانم؟ 

بخدا تعریف میکنیا قند تو دام آب میشه😘

اتفاقا تو رژیمم ولی قبلا لاغر بودم اصلاااا بهم نمیومد الان قرص مکمل میخورم که همزمان با رژیم صورتم ز ...

آها کلا لاغر بودن چهره رو باکلاس می‌کنه به شرطی که گونه هات سر جاشون باشن و اینکه اجازه ندی زیر چشمات سیاه بشن همینطور ادامه بده تو میتونی بهترینی بهترین تر هم میشی

....
آها کلا لاغر بودن چهره رو باکلاس می‌کنه به شرطی که گونه هات سر جاشون باشن و اینکه اجازه ندی زیر چشما ...

ممنونم عزیزم از نظر قشنگت حتمااااااا حواسم هست 😘❤