2777
2789

من مادرشوهرم مظلوم نمایی نمیکرد،از این می سوزم علنی دعوا درست میکردن ،شوهره گاومم طرف اونا بود ،چند سال عذاب کشیدم تا بالاخره نوبت ارث شد مادرشوهرم و برادرشوهرم هر کاری کردن برای بالا کشیدن ارث ،اخرم بعد این همه زحمت و رسیدگی یه 💩بزرگ گذاشتن کف دستش منم دلم خنک شد تازه شناختشون،ولی چه فایده از چشمم افتاد که افتاد ،من اگر پشتوانه داشتم یه ثانیه تحملش نمیکردم 

کم کم یاد خواهی گرفت ک چگونه باسیاست وعقل کامل شوهرتو جذب خودت کتی

اصلااا سیاستم صفره یه آدم زودجوش عصبیم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امضات که یه چیزه دیگه میگه...

واسه قبله

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
دلم ازش سیاه شده چجوری سیاست داشته باشمچیکار کنم که شوهرم در مقابل بدی های مادرش لال نباشه و از من د ...

ببین هیییییچ مردی تکرار میکنم هیییییییچ مردی در مقابل مادرش قرار نمیگیره سعی کن خودت از خودت دفاع کنی مادرشوهرت به زندگیتون حسودی میکنه پس شما میدون رو خالی نکن

اصلا بد مادرشوهرت رو پیش شوهرت نگو

ببین هیییییچ مردی تکرار میکنم هیییییییچ مردی در مقابل مادرش قرار نمیگیره سعی کن خودت از خودت دفاع کن ...

شوهرم از دستش جرئت نداره به من احترام بذاره

باورکن وحشتناک از چشمم افتاده دیگه نمی تونم مثل قبل دوسش داشته باشم

اگه بری اونا میان تو زندگیتو ببخشید عین خر حال میکنن. مطالعه کن و با یاد گرفتن ترفند های خانوما شوهرت رو جذب خودت کن 

اگه بری اونا میان تو زندگیتو ببخشید عین خر حال میکنن. مطالعه کن و با یاد گرفتن ترفند های خانوما شوهر ...

ممنونم