2777
2789
عنوان

به نظرتون روزی که عزیزای اسمونیمون رو میبینیم چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم براش تنگ شده 

بخوابم نمیاد زیاد 

همه‌میگن چرا  بی قراری میکنی براش نمیدونن تو قلبم تو‌وجودم آتیشه از داغش.

21ماهه داغش سردنمیشه هر چی میگذره بیشتر از نبودنش میسوزم.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
شایدم ندیدیم کسی چه میدونه کلا معلوم نیس اونور چه خبره اصلا شاید اونوری نباشه نیست بشیم کسی ک نمرده ...

من یک بار خواب مادربزرگم ک فوت شده بود زو دیدم بهم گفت 7 سال دیگ اون یکی مادربزرگت میمیره دقیقا بعد از ۷ سال فوت کرد  ...نمونه اینجور خوابها خیلیییی زیاده و این خودش اثبات کننده روح هست 

و در آخر این طرز تفکر شما یعنی زبونم لال قرآن رو قبول نداشتن 

من می‌دونم و مطمعن از ته دل ک شما قرآن رو قبول دارین عزیزم  😊

با تمام‌وجودم به اون دنیا و بغل کردن دوباره پسرم ایمان دارم.

منِ مادر فقط میتونم با این تصور خودمو آروم کنم برای چند لحظه که پسرم تو اون دنیا منتظر مامانشه.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤