2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 134356 بازدید | 952 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم نمیمونه دخترم خیلی بهونه داره از صبح تا شب فقط باید بغل باشه

بهترین کار کردی

من هم دوقلو دختر وپسر دارم پسرم این شکلیه 

صبح تا عصر خونه عزیزجونش شب تا صبح بامن ،همش شیرمیخوره کم خوابه الان ۱۶۰ شب که من نخوابیدم 

بنظرت میشه دوتاش رو تنهایی نگه داشت؟؟؟

رباط هم که باشی سیم پیچیت اتصالی می‌کنه.

بچه نه روانی میشه نه وابسته نه شکست عشق مادری میخوره بلکه هم اون هم شما به آرامش می‌رسید

بیشتر حرفهای این سایت از سرخوشی توجه نکن کاری که فکر می‌کنی درست رو انجام بده

بگیر بخواب استرسم نداشته باش اونجا بهش خوش میگذره تو هم میتونی مادر بهتری بعد استراحت براش باشی چطور ...

قربون حرف حق

خیلیا به اسی گفتن بچه ال میشی بل میشه

بچه هیچی نمیشه بلکه با مادربزرگ‌ کلی خوش میگذرونه تا با یه مادر خسته وداغون

دعا کن منم دقلو بیارم یه دخمر یه پسر البته سال دیگه اقدام کنم عاشق دقلوم انشالله سالم یلامت باشن

وای گفتی دخمل یاد  یه بنده خدایی که قرار بود بابام بشه بعد نشد افتادم یادش بخیر همش بهم میگفت دخملم یا دخملی مخملی🥹

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

خدا حفظشون کنه ولی واقعا سوال شد برام چجوری میتونید تحمل کنید ک بچتون کنارتون نیس 😐دست مادرتون خاهر ...

عزیزم باید بچه دار بشی تا بفهمی گاهی وقتا اینقد سخته که فقط میخوای دوساعتم که شده تنها باشیو ریلکس کنی... 

البته پیش هرکسی نمیزاریم که فقط پیش مامانامون،که مطمئنن بهترو قشنگترم نگه داری میکنن ازشون

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
یاااا خدا چی بگم بهتپسر بدههدختر نگه دارهچرا مگه پسر حس نداره درک نداره عقل نداره که عشق رو بفهمهچون ...

چی میگی برای خودت شر نباف 

من بچه ندارم ، فعلا نخواستم 

ولی اگه صاحب دختر و پسر بودم و نیاز به کمک داشتم پسر رو میدادم چون دختر جسمش و جنسیتش و روحش آسیب پذیر تر هست 

دختر جنسش عشق تر هست و نیاز به مراقبت بیشتر 

ولی در کل دختر دوستم به خودمم ربط داره 

شما هم بمون با پسرت به من چه 

خدا بهت قوت بده 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

دوستان توی این روزها که طلا نوسان داره و احتمالا بالا میره تا عید نوروز بهتره پولهاتون رو حتی در حد صدهزارتومان و حتی کمتر به طلا تبدیل کنید سایت میلی یه جای مطمین هست و راحت همونجا هم میتونین بفروشین 

اگر عضو شدین این کد وارد قسمت معرف کنید ۵ میلی بهتون رایگان میده 

milli-5e8st

کار خوبی کردی به خودت استراحت بده. هر کس هم میگه چرا دادی یا بچه نداره و یا حتما دوقلو نداره

فقط ما دوقلو دارها می‌دونیم شبها یکی درمیون شیردادن وشیشه شستن و خوابهای ناهماهنگ و این خواب اون بیدار یعنی چی و اینکه در طول شبانه روز دوساعت خوابیدن چقدرسخت