2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 135248 بازدید | 952 پست

یه سری کامنت ها رو خوندم

من هم دوقلوی دختر و پسر دارم

از اول پرستار دارشتم خدایی خیلی سخته

ولی الان حتی حس میکنم اون به اونی که بیشتر پیش پرستار بود ظلم کردم

واسه یه مدت خیلی کوتاه اشکال نداره ولی واقعا این کارو نکنید که یه قل رو بدید یکی دیگه بزرگ کنه

خیلی گناه دارند و به نظرم روشون تاثیر بدی میزاره

من حتی الان فیلم هاشون رو میزارم مقلا تا فیلم دختر رو میزارم پسرم میگه پس من کجا بودم و بالعکس

اصلا فرق نزارید حتی تو بغل کردن 

میدونم سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر شوهر منم پسرمو چن روزبرده پیش خودش باهم وقت بگذرونن و من استراحت کنم. اونم عکس فرستاد ازش شاد و ...

جقدر نامرد هست پسر ت ولت کرده رفته آخرش همینه هرکاری بکنید تنها می زارنتون

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
دختر رو دادی؟ دختر تاج سر مامان باباش هست پسر رو میدادی 😏😒

یاااا خدا 

چی بگم بهت

پسر بدهه

دختر نگه داره

چرا 

مگه پسر حس نداره درک نداره عقل نداره که عشق رو بفهمه

چون پسررر نداری نمیدونی چقدر احساسی و جیگر

من کافیه دو دقیقه با پسر ۱۱سالم قهر کنم  طاقت نداره انقدر ناراحت میشه حاضره هر کاری کنه تا باهاش صحبت کنم

کافیه مدرسه بهش چیزی بدن حتما واسم میاره میگه نمیخوام تو نخوری

چون پسر نداری طرز فکرتون اینطوریه

جدیدااا همه میگن دختر 

خودنمایی دخترم دخترا احساسی

اما دلیل نمیشه بگیم پسرا نیستن

اتفاقا پسر ها نسبت به خانواده و پدر مادرشون تعصب بیشتری داره

بقول یکی دختر از جون مایه میزاره پسر از جیبپس تفاوت دارن تو نوع محبت

بله.من هم کنارش هستم.چطور نمیدونه😐فقط اینکه بیشتر پیش مادرمه اونجامدرسه میرهماهم خونمون نزدیک مادر ...

خدا حفظش کنه براتون

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
چند ساعتی یه بار تصویری میبینمش الان خواهرم یه عکس ازش برام فرستاد دلم بیشتر هواشو کرد اگه هستین بزا ...

لذت مادری به همین چیزاست،

خیلی ها رو دیدم بچه نمی‌خواستن ولی وقتی بچه دار شدن ناخواسته یا به اصرار شوهر و ...

اونقدر عاشق بچه اشون شدن که غیر قابل باور بود.

یه لحظه طاقت دوری از بچه اشون رو ندارن.

من سه تا دارم عاشق هر سه تاشونم‌

هر چقدر مادرم اصرار می‌کنه بذار یکی شون یه شب بمونه خونه ما نمیتونم.

شوهرم هم موافق نیست‌. میگه بچه ها باید شب خونه خودمون بخوابن

انشاالله بچه هات سالم باشند و خوشبخت و عاقبت به خیر بشن.

مراقب شون باش. معلومه مادر خوب و مهربونی هستی 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

رفتار پسرت بخاطر آشفتگی خودته بچه متوجه حس مادر میشه اما خیلی کوچکتر از اونیه که بخواد وابستگی عاطفی به خواهرش پیدا کنه خدا مادرتو حفظ کنه من یه پسر دارم دریغ از یک دقیقه که مادرم بخواد بچمو نگه داره که یک نفس تازه کنم

ن پس😐آره باباکنارهمه خونه هامونمنتهی همه کار وبار و درس و همه چیش با مامانم ایناسو ب شدت ب اونا واب ...

همسرت چجور راضی شد با این کار 

دلت تنگ نمیشه بهش دوست نداشتی همیشه پیش خودت بود 

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏