2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 105895 بازدید | 909 پست
كلا برا٣روز رفته

۳ روز برای بچه ها تقریبا ۲۰ روزه

بچه ها براشون زمان سنگین تر و کند تره

نه که بخوام سرزنشت کنم،،، بچه داشتن اونم دو قلو خیلیییی طاقت فرساست

اما از این به بعد سعی کن اگرم مسی کمکت میکنه تو خونه خودت باشه یا همگی باهم برید خونش

باور کن بچه ها متوجه همه چیز میشن... بچه ست احمق که نیست دور از جونش قربونش برم🥺♥️

نظرتون چيه يه تاپيك جديد بزنم عكس نوزادي تا ده ماهگيشونو بزارم

اگه گذاشتی حتما منو تگ کن خیلی دلم میخواد عکساشونو ببینم 

خداحفظشون کنه 

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه گذاشتی حتما منو تگ کن خیلی دلم میخواد عکساشونو ببینم خداحفظشون کنه

زدم بيا

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
برا من سه ماهشونه دلم نمیاد بدم دست هیچکس. خیلی سخت و کم میرم جایی.

من یادمه اون اوایل همراه هم باردار بودیم تو یه تاپیک حرف زدیم 

دختر منم سه ماهشه

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
من دوقلودارم الان ۵ ساله هستنشکمم اصلا ترک نخوردالبته من۳۴ هفته زایمان کردم

چقدر خوب خدا حفظشون کنه من یک بچه دارم اصلا شکمم ترک نخورد میخوام I’vf کنم. شاید دوقلو بشه میترسم شکمم ترک بخوره 😃 مرسی که گفتی

دعا کن منم دقلو بیارم یه دخمر یه پسر البته سال دیگه اقدام کنم عاشق دقلوم انشالله سالم یلامت باشن

باید دارو مخصوص بخوری .برو دکتر قرص میده

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
چند ساعتی یه بار تصویری میبینمش الان خواهرم یه عکس ازش برام فرستاد دلم بیشتر هواشو کرد اگه هستین بزا ...

منم دوقلو دارم خیلی این پیشنهاد رو به دادن که ببریم نگه داریم یه بار عوض کنیم بچه‌ها را از دلم نیومد