2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 59045 بازدید | 729 پست

منم دوقلو دارم تا یکسال ونیم هرشب یکی شون پیش مادرم میخوابید. 

هرکی سرزنشت کنه درکی از موضوع نداره. وگرنه مادری که شب تا صبج نتونه بخوابه چه جوری در طول روز توان بچه داری داره. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
عجب من چیزی ندارم به شما بگم، هر کسی برای بچه اقدام میکنه باید فکر این روزهاش رو بکنه نهایت یک پرستا ...

شما بچه داری؟؟چندتا؟؟

رابطه شون با پدربزرگ مادربزرگ چجوریه؟؟؟طبق شرایط طرف نظر بده 

ففط خودت و یه سری حرف زرد روانشناسی رو تکرار نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوقلو دارم تا یکسال ونیم هرشب یکی شون پیش مادرم میخوابید. هرکی سرزنشت کنه درکی از موضوع نداره. و ...

همینو بگو 

بخدا همش چرت و پرت میگن 

من اینقد حالم خراب میشد که نصف شب می 

رفتم شیر خشک درست کنم بلند میشدم غش میکردم تا یکی دوساعت هیییچی از اطرافم رو متوجه نمیشدم 

دوباره با صدای گریه کشون کشون خودمو میرسوندم بهشون 

چمیدونن یعنی چی 

تازه بچه دبگه عادت میکنه به اون طرف و هییییچ دلتنگی هم نمیکنه

یه تجدید قوا برا مادر مبشه بتونه بچه داری کنه 

وگرنه تبدیل به یک مادر عصبی و روان پریش میشه که نبودش خیییلی بهتره 

بچه تا دوسال باید در شرایطی باشه که اراده کنه مادر را ببینهبعدا که این ۲اا رفتن پیش دبستانی و ... از ...

وااای منم دقیقا به همین فکر کردم 

این بچه اضطراب جدایی میگیره و خیلی بده واسه روحیه اش🥺🥺

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

استارتر جان خدا برات حفظ کنه ان شاءالله دسته گلات رو و توان بده بهت. میدونم واقعا سخته نگهداری همزمان از دو نوزاد مگر اینکه کمکی داشته باشی. ولی حتی الامکان سعی کن بگی مثلا هفته ای دو یا سه روز کمکی بیاد خونتون. مثلا خواهری خواهرشوهری یا مامانتون.... بیان خونتون چند شب بمونن و هم کمکتون کنن بتونید راحتتر به کارهاتون برسید و هم خوابتون تنظیم شه. برای نینی های خوشگل هم ننو ببندید بزاریدشون تو ننو تا ارومتر باشن. مامان خودم تو خونشون درست کرد. چون دختر من و پسر داداشم دوتاشون نوزاد بودن وقتی میرفتیم خونشون دوتاشون رو میزاشت تو یه ننو تابشون میدادیم اروم بودن. عزیزم اولویت توان بدنی خودتونه. اگر انرژی داشته باشین در طول روز میتونید به بچه ها رسیدگی کنید وگرنه عصبی و فرسوده میشی از نظر روحی. از طرفی هم دور شدن نوزاد ازت خودت رو هم اذیت میکنه و ممکنه حس ناکافی بودن بهت بده. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
خیلی گریه میکرد واقعا دیگه نا نداشتم مامانم گفت یکم استراحت کن البته پس فردا میرم خودمم اونجا

خدا رو شکر همچین مادر داری که به فکرته

دلم گرفت واقعا خوشحال شدم نه که حسادت کنم

هیچکس تو بجه داری کمکم نکرد هیچکس مادر خودم برا نگه داشتن بچه اصلا وگرنه عاشقشم سایه اش بالا سرم باشه الهی

بچه هام‌ نق نقو هم نیستن نمیدونم چرا

واقعا اشکم اومد

خدایاااااا😭

اصلا بعضیا تون ساخته شدید واسه فاز منفی دادن و عذاب وجدان دادن آدم گاهی اوقات شک میکنه که واقعا خانومید یعنی نشده که از بچه داذی، خونه داری خسته بشید کم بیارید مریض بشید از کسی کمک بگیرید؟ حالا واسه مامانایی که سه قلو و دوقلو دارن این خستگیا رو چند برابر حساب کنید اونوقت میتونید درک کنید چرا بچه شو از خودش دور کرده من سه قلو دارم گاهی اوقات حتی وقت نمیکردم در روز یک وعده غذا بخورم میرفتم زیر سروم تا که دیگه مجبور شدم یکیو بدم مامانم الانم خداروشکر بزرگ شدن و هیچ اضطراب و مشکلی ندارن😐😒

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
و منی که س قلو دارم بزرگ شدن الان ولی حتی یک شب از هم دور نبودن و حتی خونه ی کسی هم نخوابیدن

من برعکس شما گاهی اوقات وقت نداشتم غذا بخورم از سه تا یکی و دادم مامانم از ضعف و بی جونی کارم به بیمارستان میکشید

خودش باید ارزشتو بدونه، خودش باید بفهمه وقتی تو هستی خیلی کارا میرن تو لیستِ اضافه کاری، نه اینکه بدویی، بجنگی، حرص بزنی تا ثابت کنی جایگاهتو
منم دوقلو دارم تا یکسال ونیم هرشب یکی شون پیش مادرم میخوابید. هرکی سرزنشت کنه درکی از موضوع نداره. و ...

آخ گل گفتی منم سه قلو دارم یعنی رسما تو جوانی پیر شدم اینا رو میخونم حرصم میگیره بعضی ها فکر میکنم عقل کلن یا اونا فقط حس مادری دارن ماها نمی‌فهمیم بابا مادر هم آدمه دیگه کم میاره خستگی زایمان از تنت در نیومده مسولیت چندتا بچه میفته گردنت

آخ گل گفتی منم سه قلو دارم یعنی رسما تو جوانی پیر شدم اینا رو میخونم حرصم میگیره بعضی ها فکر میکنم ع ...

دقیقا

شرایط استارتر رو فقط کسی درک میکنه که بچه چند قلو داره

منم دوقلو دارم و چون خونه مامانم دور بود از وقتی باردار بودم تا وقتی که بچه ها ۷ ماهه شدن اونجا موندم.

دور از جون همه بچه ها ...شاید یکیشون مریض بشه و نیاز به بستری داشته باشه و اون یکی تو خونه پیش مادربزرگ و ... تو اون موقعیت بازم میگن چرا مامانش ال کرد و بل کرد🤦🏻‍♀️

کاش یکم مهربون تر با استارتر برخورد میکردن

خداروشکر بابت معجزه ش خواهر منم پارسال دیگه خسته شد و دکتر نرفت و خدا معجزه کرد برامون، وقتی خبر بار ...

ان شا الله

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
وای من بیشتر از یکساعت نمیتونم دوریشو تحمل کنم. سر یک ساعت ک میشه میخام پرواز کنم برم پیش بچم

چندتا بچه دارین؟

منم اوایل اینجوری بودم حتی گریه میکردم وقتی میرفتم کمک همسرم کار الان دوتا هستن آرزو دارم یکی یه روز کامل دوتاشون ببره حیف کوچیکه دوان وابستگیشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اسییی تولو خداااا عکسشونو بزار خیلییی دوقلو دوس دارم 😍.❤ امیدوارم اینده خودمم دوقلو داشته باشم

بزار همون یکیش بیاد پشیمون بشی دوقلو وااااقعا صبرو تحمل ایوب میخواد مایکی داریم میخوایم سرمونو بکوبیم به دیوار نه اعصاب داریم نه استراخت داریم نه غذاخوردن نه حمام و سرویس رفتن حتی ارزوی یه خرید معمولی یه بیرون رفتن ساده به دلت میمونه دوقلو واقعا کمکی میخواد 

یعنی خوشممیاد هرکی بچه نداره میکه دلم دوقلو میخواد بابا بزار یکیش بیاد میفهمین چخبره اون چیزی که تو ذهنتونه نیست یکیش پیرت میکنه دوتا دیگه واویلاس یه دستشویی نمیتونی بری