مامان_اینده مدیر عضویت: 1396/01/16 تعداد پست: 3323 عنوان دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم | مشاهده متن کامل بحث + 34872 بازدید | 596 پست دوقلو دارم ده ماهه هستن دیشب مامانم اومد دخترمو برد که خودمم چهارشنبه برم از دیشب تا الان درست نخوابیدم چقد سخته بچه ازت دور باشه پسرمم از دیشب کلافست درست نمیخوابه غذاهم نمیخوره یعنی متوجه نبود ابجیش شده؟ انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹 دیروز | 23:58 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rainycloud عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 1583 من عاشق دوقلوهای برادرم هستم دوتا پسرن اصلا شبیه هم نیستن یکیش قربونش برم کپیه برادرمه یکیش کپیه مامانش
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 16049 من با یه دونه ضعف اعصاب گرفتم شما ک جای خود .. یه موقع ها همسر ادمم یه بچه حساب میشه😂شما در واقع ۳ت ... بهترین و حق ترین کامنتی که تا حالا دیدم😪😂 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 16049 خودتو تقویت کن بذار یه ساعتایی هم پیش مادرت باشن عزیزمحساسیت زیاد از پا در ت میاره مادرم پیره زیاد نمیتونه کمکم کنه من دیگه تموم شدم رد دادم😪 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بهارگیلانی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 16658 مادرم پیره زیاد نمیتونه کمکم کنه من دیگه تموم شدم رد دادم😪 سلام خوبی عزیزم حق داری کمکی نداشتن خیلی سخته انشاءالله خدا کمکت کنه 💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
مامان_اینده مدیر استارتر عضویت: 1396/01/16 تعداد پست: 3323 یکی رو میشناسم ی قل داد مادر شوهرش تا یکسالگی نگهداشت بچه دیگ مامانش قبول نداشت کاش از خودت دور نکنی عزیزم برا سه روز رفته نه همیشه انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
bibigolll عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 1951 کو عکس؟؟؟؟؟؟ یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس الهی دلت شاد شه.
محیا1396 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 10080 من عاشق دوقلوهای برادرم هستم دوتا پسرن اصلا شبیه هم نیستن یکیش قربونش برم کپیه برادرمه یکیش کپیه مام ... فقط اونی که شبیه برادرتون هست رو قربونش میری؟ من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
zahraha عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 338 فقط اونی که شبیه برادرتون هست رو قربونش میری؟ میخواستم همینو بگم