2777
2789
عنوان

مامانلی کلاس اولی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی مولا ب رو‌کامل یاد گرفته یا هرکامهذک‌معلم یاد میده رو یاد میگیره تو حدول دوستی میدونه ت با و‌چی ...

ردیف ها ثابت هستن ستونها میان بالای ردیفها

با شکل یادش بده اون بالا گفتم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ای خدا یاد پسرم افتادم

کلمه هادو به چه بزرگی مینوشت

بابا رو برعکس مینوشت

اب رو هم همینطور

میم و نون توی کلمه ها جابجا مینوست

فقط باداستان براش توضیخ بده یاد میگیره

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
چه جالب

آره هم نون پختن یادشون دادن هم یه نون بهشون دادن 

کلا عملی زیاد دارن 

درس سایه رو رفتن حیاط 

روز آتش نشانی دوتا مامور آتش نشانی اومد با ماشین و آتیش خاموش کردن بچه ها

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
جدول کشیدنش ک بلدم مثلا وقتی میگم‌ب با آ چی میشه نمیدونه س با و چی میشه نمیدونه

با شکل بهتر یاد میگیره 

آره هم نون پختن یادشون دادن هم یه نون بهشون دادن کلا عملی زیاد دارن درس سایه رو رفتن حیاط روز آتش نش ...

واسه پسرم هم عملی زیاد دارن ولی داخل کلاس.هفته آینده برای آشنایی با مشاغل می‌خوان ببرن بیرون از مدرسه 

واسه پسرم هم عملی زیاد دارن ولی داخل کلاس.هفته آینده برای آشنایی با مشاغل می‌خوان ببرن بیرون از مدرس ...

اینطوری تو ذهن ثبت میشه و بچه کلی خوشحاله

پسر من هفته آینده ارزشیابی مستمر دارن همون امتحان فک کنم فردا حرف ای رو بخونن

برای پسر منم ارزشیابی ماهانه گرفتن از همه دروس

هر روز هم امتحان دارن