2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 24 پست

خدایا شکرت که همه اتفاقای خوب برام میفته

خدایا شکرت که خودت برام زندگی رو به شیرین ترین حالت ممکن مینویسی

خدایا شکرت که همیشه موفق میشم و بین همه عزیزم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

خدایا شکرت که پنجشنبه میریم حرم امام رضا واسه ناهار

ای جان😍😍😍🥺🥺🥺🥺 میشه اگ یادت بود دعام کنی بگی امام رضا ضامنش شو بش برسه دست تو دستش بیاد حرمت 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوس دارم معجزه بشه منم باردار بشم از ته دلم میخوام این اتفاق اگه به صلاحم نیست خدا خودش به صلاحم کن ...

ان شاالله ب حضرت زهرا سال دیگ اینموقع در حال شیر دادن به کوچولوت هستی 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدیااااا شکرت 

ان شاالله ب حضرت زهرا سال دیگ اینموقع در حال شیر دادن به کوچولوت هستی

ممنون از دعای خیرت🌸🌼

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

خدا جونم شکرت،شکرت که بنده ی شکرگزارتم❤️

شکرت که همیشه کنارمی

شکرت که زندگی به این قشنگی دارم،شکرت که بهترین همسر دنیا رو قسمتم کردی،خدایا شکرت امروز به اندازه غذا خوردم،شکرت که لاغر شدم،خدایا شکرت که همسرم بالاخره بهترین تصمیم رو گرفت و باهام درمیون گذاشت،مرسی که تو رو دارم،خدایا شکرت بابت مشتری های میلیونی که دارم،شکرت که هوای مشتری های منو داری و جیبشون همیشه پر پوله 🌹خدایا هزاران بار شکرت بابت درآمد عااااالی که دارم،عاشقتم تو بهترینی