2777
2789

من شوهرم برگه رو گذاشت رو اپن مادر شوهرم اینا خندید اونا هم باز نکرده فهمیدن 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای منم دعا کن دامنم سبز بشه💚

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

هیچ کاری نکردم 

البته اینکه مجردم هم بی تاثیر نیست 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

من که‌همون‌روز تصادف کرده بودم با ماشین و شوهرم خارج شهر بود به پدرم زنگ زدم که بابا تصادف کردم و افسر داره میاد و اینا بیا اینجا که با مادرم اومد و همونجا به مامانم گفتم ازمایشم مثبت شده بود داشتم میرفتم سونوگرافی😂

و بعدش هم ویار وحشتناک داشتم و حالم بد بود و‌همش بالا میاوردم که مادرشوهرم‌بهم گفت نکنه نی نی داری ؟ که گفتم اره 😂

به همین صورت همه فهمیدن از همون روز اول😂

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

شام درس کردن بوی گوشت و پیاز اذیتم کرد 

گذاشتن جلوم قاشق اول حالم بد شد 

بعد گفتم که میگم بعدا چرا نمیتونم بخورم (جلو پسراش روم نمیشد بگم )

بعد رفتنی گفتم 😄 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵