2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 13444 بازدید | 264 پست
کاش بهم بخندن ولی نیان فحش بارونم‌نکنن،واقعا جونم ب لبم رسیده بود،همیشه باید بله ب چشم اونا وایسیم ب ...

امان از دست این دخالت ها،،،،دقیقا شوهر منو ورداشتن بردن یه مراسمی خیلیم تاکید کردن زنتو نیاری ،،هرچی خودم به در ودیوار زدم که حق نداری بری آخرشم یه هفته قهر و دلخوری و .....را بجون خرید و رفت و حرف اونارو زمین ننداخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا از مادرشوهرم بدم نمیاد😳من کجا گفتم بخاطر این ک ازش بدم میاد نرفتم؟!من گفتم عمه پدرشوهرم همی ...

خودتم نمیدونی چی بهتون گفته هی میگی تیکه انداخته.دوتا از تیکه هاشو بگو

شاید شوخن و مدلشون اینجوریه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
ببخشید ولی مهمونی پاگشای شما بوده من بشما حق میدم درمورد زندگیتون خودتون تصمیم بگیرید اما این مهمونی ...

بخدا  تو عقدم رفتم و کلی شخصیتم خورد شد

بعدشم همون روز زنگ زد گفت بیاین و ماهم‌گفتیم ک نوبت دکترمونه(همه هم میدونن ک چند ماهه ی روز درمیون دکتر میریم)

ولی گفت نرین واجب ک نیست

اما برای من سلامتیم واجب تر بود

هم سلامتی جسمی هم روحی

به مادربزرگ شوهر میگه گفت ولی مادرشوهر نه 😂😂😂

منم مادربزرگ شوهرمو میگم. وای همین‌جوریه به خدا. از اینم بدتر. انقدر بده که مادرشوهرم جاش از همه عذرخواهی میکنه. یه جور خنده‌داری بده اصلا 😅

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بخدا تو عقدم رفتم و کلی شخصیتم خورد شدبعدشم همون روز زنگ زد گفت بیاین و ماهم‌گفتیم ک نوبت دکترمونه( ...

یعنی عمه ش شخصیتتو خرد کرد؟؟؟ 

اگه اره پس حق داری همسرتم نباید میرفت

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خوب توقع داری تشویقت کنیم.کارت زشت و بی ادبانه بودههیچ حرفی نمیمونه

من گفتم تشویقم کنید؟کجا گفتم تشویق کنید؟

اومدم میگم چیکارکنم؟چی بگم؟

میگم خودم دارم از خجالت اب میشم!با این ک اونا همیشه بدتر از اینارو از پشت ب شوهرم راجبم گفتن،و اونم اومده بهم‌گفته

ولی من از حرف خودم خجالت میکشم!

کاش مادرشوهرم منم زنگ بزنه التماسمو کنه بگه بیا بیاچرا ب چزای خوبی ک داری فکر نمیکنی

فکر میکنی. تصرار زیاد و دخالت توی مهمونی رفتن و نرفتن خیلی بده.

من حقیقتا جا شما نیستم و قصد قضاوت ندارم . همه‌ی صحبت دوستان هم نخوندم 

فقط نظر خودم رو میگم . اینکه با شناختی از فرد داری ترجیح دادی نری یه بحثیه که حق انتخاب داشتی بالاخره بری یا نه. که انتخاب کردی نری . چون شما باهم دعوت شده بودین بهتر بود تصمیم مشترک در مورد رفتن یا نرفتن تون می‌گرفتید یا کلا نمی‌رفتین یا می رفتیم . اینکه همسرت رفت شما نرفتی دیگه ادامه نمی‌دادی چون چیزی عوض نمی‌شود یا تغییر نمی‌کرد ایشون رفته بود . 

در مورد حرفی به مادر همسرت زدی باید بگم شما از بی احترامی اون خانم به خودت و خانواده ات ناراحتی و به خاطرش مهمونی نرفتی . خب گل چرا دوباره خودت این بد رو تکرار کردی . یه درصد احتمال بده همیشه شاید پیام اشتباه بره با خود فرد بخونه . بالآخره دارین نزدیک هم زندگی میکنید 

در مورد کار همسرت هم حتما جدی و با احترام صحبت کن متوجه اش کن کارش درست نیست . باید آدم شر و دعوا فیصله بده نه اینکه نفت بریزه رو خاکستر 

من گفتم تشویقم کنید؟کجا گفتم تشویق کنید؟اومدم میگم چیکارکنم؟چی بگم؟میگم خودم دارم از خجالت اب میشم!ب ...

عزیزم رفتم ی نگاه ب تاپیکات انداختم..راجبه ب مشکل شوهرت اخر ب باباش گفتی؟کنجکاو شدم اگه دوس نداری راجبش حرف بزنی پاک کنم😘

من گفتم تشویقم کنید؟کجا گفتم تشویق کنید؟اومدم میگم چیکارکنم؟چی بگم؟میگم خودم دارم از خجالت اب میشم!ب ...

به همسرت بگو این اخلاقشو ترک کنه. نه از شما پیش اونا چیزی بگه، نه از اونا پیش شما.

امان از دست این دخالت ها،،،،دقیقا شوهر منو ورداشتن بردن یه مراسمی خیلیم تاکید کردن زنتو نیاری ،،هرچی ...

ادم اینجور وقتا دلش میخواد شوهرش بگه من بدون زنم جایی نمیرم . یا احترام به زنم احترام به منه ..... 

ولی مردا...

اینم‌بگم باراولشون نیست ک اصرار میکنن جایی بریماصلا هیچ اختیاری نداریم ک برای خودمون تصمیم بگیریم،بر ...

وای چیکار کردی دختر؟

اگه از این به بعد از جانب کسی عزت و احترام دریافت نکردی ناراحت نشو 

چطور تونستی پا گشات کردن نری؟

اونا درواقع بهت احترام گذاشتن پا گشات کردن و تو با بی احترامی تمام جوابشونو دادی 

تازه شوهرتم رفته دعوا کردی؟

بجای اینکه ناراحت باشی مادرشوهرت فهمیده تو‌جی گفتی پاشو فردا زنگ بزن به عمه تون و عذرخواهی کن که خیلی حالت بد بوده و نتونستی بیای 

واقعا نمیفهمم چرا اول ازدواجتون اینقد بچه بازی درمیارید؟

عزیزم نمیخام ناراحت تر بشی ولی اینارو بهت گفتم که دفعه بعد عاقلانه تر رفتار کنی