2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 24125 بازدید | 264 پست
چقد منی .... من یجورایی دست و پاشو جمع کردم

کاش منم بتونم. هربار یاد حرفهاش و تیکه هاش می افتم میخوام سرمو به دیوار بزنم. تازه جوابش هم.میدم محترمانه ولی بازم از رو نمیره. دیگه کم محلش میکنم و خودمو میزنم به نشنیدن. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی خب خودم اشتباهمو قبول دارمکاری کردن ک دیگه میگم برینن تو هرچی عشق و عاشقیه طلاقمو بگیرم خودمو را ...

کرم هز اونها نیست شما اخلاق نداری 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
به نظرم عمه پدرشوهرت احترام وارزش برات گذاشتن ک پاگشات کردن خیلی بی شخصیتی کردی ک نرفتی حتی اگ ازماد ...

من اصلا از مادرشوهرم بدم نمیاد😳من کجا گفتم بخاطر این ک ازش بدم میاد نرفتم؟!

من گفتم عمه پدرشوهرم همیشه تیکه میندازه و بی احترامی میکنه! اخرین بار حتی روز عروسیم ب مادرم بی احترامی کرد

توعقدم پاگشا دعوتم کرد رفتم و اخری ۵۰تومن پول داد و کلیم تیکه

خب چرا شخصیتمو خورد کنم برم؟ک حرف بخورم؟

کاش منم بتونم. هربار یاد حرفهاش و تیکه هاش می افتم میخوام سرمو به دیوار بزنم. تازه جوابش هم.میدم محت ...

خیلی بده متم میشینم فک میکنم حرص میخورم . من ی دعوایی درست کردم باهاش سر ی قضیه که البته باهام بد هم خودش هم خواهرش ولی خب به جهنم خیلی تو زندگیم گم زنگ شده . هرچند که میدونم با شوهرم در ارتباطه ولی من فکرم راحته

بقران‌گفتم حتی بالاتر نوشتم توضیحمو....گفتم نمیاااایم اما بازم چپ و راست زنگید ب شوهرم ک منتظریم

پاگشای شما بوده که مهمونی داده وگرنه کو.نش درد نمیکرد خودشو بندازه به زحمت

فک کردن شعور دارید و میرید مهمونیشون

تو خودت نرفتی میخاستی شوهرتم نره؟

پس مهمونیو برا عمه من‌گرفتن؟

چقد بی منطقی

البته تا شماها نباشید عروسای خوب به چشم نمیان

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
ولی خب خودم اشتباهمو قبول دارمکاری کردن ک دیگه میگم برینن تو هرچی عشق و عاشقیه طلاقمو بگیرم خودمو را ...

نه عزیزم. خوبه اشتباهتو پذیرفتی. ولی ببین جز عشق، احترام خیلی مهمه توی زندگی. همسرت خیلی آفاست که اصلا بهت چیزی نگفت بعد از اون پیامک. وقتی دیدی سکوت کرد، شما که ضربه رو زده بودی، دیگه چرا بعدش داد و بیداد راه انداختی؟ میذاشتی سر فرصت براش توضیح میدادی که بدون شما نباید بره. دیگه تین کارو نکن. مردی که اینجوری صبور باشه، کم پیدا میشه. فکر طلاق و این چیزها هم نباش. با سیاست و احترتم، فقط دخالتها رو کم کن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
کلأ معلومه دختر بی ادبی هستی ن ب خاطر اون حرفت من بااینکه از مادرشوهرم متنفرم ولی وقتی ی حرفی میزنه ...

بی ادبی از خودتونه لطف دارید

دلیلی نمیبینم بخاطر مادرشوهرم خونه ی کسی برم ک هم ب خودم هم ب مادرم بی احترامی کرده!

شما برین هرکسی ک ب مادرتون بی احترامی کرده دست و پاشو ببوسید

من نمیتونم اینجوری باشم!