2777
2789
عنوان

جاریِ😭به بچه هام گفت حروم زاده☹

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 33 پست
به شوهرم زیاد گفتم..اونم خودش میدونه همیشه اونا سر و صدا دارن قبول ندارن.شوهرم میگه دیگه بمن نگو است ...

اصلاً شوهرتو وارد نکن

یا همیشه کوتاه بیا تا دعوا نشه 

یا اینکه یکی گفت دوتا جواب بده واصلا نترس وکوتاه نیا تا بشینه سرجاش

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

زندگی با خانواده شوهر فاجعه هست اصلا یکجا زندگی کردن حرف و حدیث دلخوری پیش میاره

از اونجا برید حتی اگه زمینش طلاست

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هیچ وقت این مدلی قضاوت نکن مطمئن باش جاریش هم حرفهایی برای گفتن داره. هیچکس نمیاد بد بچه فضول ...

بچه من فضوله؟خودم شنیدم عزیزم..فقط چندتا سیب زمینی انداخته..اونم سمت خونه اونا نرفته بود.من فکر میکردم واسه اون فحش داده.نگو دمپاییشون گم شده منم خبر نداشتم.بچه هامم خبر نداشتن

خدایا شکرت🌹🌹🌹
بچه من فضوله؟خودم شنیدم عزیزم..فقط چندتا سیب زمینی انداخته..اونم سمت خونه اونا نرفته بود.من فکر میکر ...

از بچتون لطفا دفاع نکنید اگر جاریتون بیاد اینجا مطمئنم گله خیلی زیاد داره، هیچکس نمیگه ماست من ترشه، من خودم معضل بچه فضول بقیه رو یه مدت داشتم که والدینش قبولم نداشتن. 

معلومه ی پسر شیطون و ویرانگر و ی جاری عصبی داری ک منفجر شده

بچه های خودش بدترن..بچه من جیغ نمیکشه داد نمیزنه..نمیدوئه..فقط تو خونه با وسایل کار داره.همین..تو لیوان آب مثلا یه چیزایی بریزه قاطی کنه.با وسایل دیگران کار نداره..حتی بیرون یکی آشغال بریزه ناراحت میشه..

خدایا شکرت🌹🌹🌹
عزیزم هیچ وقت این مدلی قضاوت نکن مطمئن باش جاریش هم حرفهایی برای گفتن داره. هیچکس نمیاد بد بچه فضول ...

خب این خانم گفت که بچش اذیت میکنه نگفت بچه من بی گناهه  گفت درسته بچه من اذیت میکنه منم سعی دارم درستش کنم ولی هرچیم بود حقش نبود جلو یه بچه بهش بگه حروم زاده این کجاش قضاوته؟ اگر هست بزار باشه من واسه آدمی که بخاطر یه چیز احمقانه به خودش این اجازه رو میده چنین حرف کثیفی بزنه هر حرفی میزنم گناهشم گردنم باشه عیب نداره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

از بچتون لطفا دفاع نکنید اگر جاریتون بیاد اینجا مطمئنم گله خیلی زیاد داره، هیچکس نمیگه ماست من ترشه، ...

یعنی چی آخه بچه فضول🤔بچه من نگفت که..خودم میگم شنیدم داره فحش میده..هی میگی فضول..مگه تو جاری منی😒👎🏼به بچه اصلا ربطی نداشت..کلا پسرم بالا بود پایین نرفته نه امروز نه دیروز..چی میگی واسه خودت...اومدم درد ودل فقط یکی مثل تو پیدا میشه آدم ناراحت کنه😔

خدایا شکرت🌹🌹🌹
به بچه هام گفت حرام زاده ها..به دخترم و پسرم

خیلی بیشعوره هرچیم بود حق گفتن چنین کلمه ای رو نداشت

به همسرت نگفتی؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

استارتر جان من تاپیک قبل شما رو هم دیدم یه سوال بچه رو دکتر و روانشناس بردی؟ بیش فعال نیست؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خیلی بیشعوره هرچیم بود حق گفتن چنین کلمه ای رو نداشتبه همسرت نگفتی؟

نه نمیخوام ناراحتش کنم..اصلا مشکلات و ناراحتی ما براش مهم نیست..میگه به من استرس ندین.فقط اومدم باید بخندین و گل و بلبل باشه همه چی

خدایا شکرت🌹🌹🌹