2777
2789
عنوان

کجایین بچه ها بیاین بحرفیم والا

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 296 پست
اره خیلی...اوفففف بدجور تو چشم میری😅😅😅😅😅😅یکم ادا در بیار چسب زدی الکی دماغت بالا بکش😅😅😅😅😅 ...

😂😂😂عاشقتم🤣

میترسم بدشه😑💔اگه هذینه ش جور بشه ترس اینکه دماغم بد بشه نمیذاره عمل کنم😔

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

همه چی آمادست خونه هست ولی قطعا خونه ای که شوهرم داره نمیرم چون میخوام پیش مامانم باشم راحتم از همه ...

معلومه عجیب ب خانوادت وابسته ای🥲

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ؟شوهرت خونش جای خوبی نیست مگه؟ولی اره نزدیک مامانت هم باشی خیلی خوبهعه خوبه انشالله هرچی به صلاح ...

نه اتفاقا نزدیک مامان خوب نیست😐😂 حدقل واسه منکه نبوده🤣

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

خوشکلم خود مراقبت بعد عمل کلی خرج داره

حالا انگار عمل کردم😔😂😂

خدایی خیلیه ،اگه الان بود عمرن میتونستم عمل کنم

🤕

ای جونمم خوش میگذره؟ 😂 سخت نیس خونه داری؟

هی خوبه شکرررر😍😂سخت که اره هست ولی شیرینه با اینکه کل سایت میگن سنت کمه واسه ازدواج ولی مخالفم با حرفشون به مولا خیلی کیف میده یه نفرو ساعت دو شب تو اوج خواب بیدار کنی بره واست اب بیاره در حالی که خودتت بیداری😜😜😜🤣🤣

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اووووو ماشالله ولی ما سنتی بودیعنی از ۱۸سالگی باهاش بودی😁

نه از۱۶اونم ۱۷بود 

تازه خودمم بهش پیشنهاد دادم😅😅😅

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

هی خوبه شکرررر😍😂سخت که اره هست ولی شیرینه با اینکه کل سایت میگن سنت کمه واسه ازدواج ولی مخالفم با ...

مریض روانی😐

نه اتفاقا نزدیک مامان خوب نیست😐😂 حدقل واسه منکه نبوده🤣

🤣🤣✋🏻ولی پیش مامان تو بیشتر کیف میده

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

وای خدا که عاشق بادمجونم من🤤عوضی باید فلفل بزاری تخمه نیود😭دهنم میسوزه😭😭

عه بیا لباتو بوس کنم خوب شن  اب بادمجونم بقول برا شیرتم خوبه 😁🏺🏺🏺🏺 بیا بقول

اکیپ سوگلی های سایت#