به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
حاجت های خیلی خیلی بزرگی گرفتم تنها باری که خوندم و هنوز نتیجه نگرفتم دعای ظهور بود ولی نباید برای حاجت های الکی بخونی برای حاجت های بزرگت بخون مشکلاتی که به هر دری زدی تا حلش کنی و حل نشده
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حاجت های خیلی خیلی بزرگی گرفتم تنها باری که خوندم و هنوز نتیجه نگرفتم دعای ظهور بود ولی نباید برای ح ...
مداومت داشتی روش عزیزم مثلا چله و اینا یا نه؟
خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵💫 اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ، کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت ، با تشکر 🥳
مالی بود ولی ی جوری حل شد که منو همسرم تعجب کردیم شانسی تونی نی سایت دیدم ی نفر گفته بود ازاین نمازحاجت گرفته منم خوندم بادل شکسته وحاجتمو دوروزبعد گرفتم ی جوری کارمون درست شد که فکرشونمیکردیم باور کن اگه بادل شکسته بخونی وخانم صدابزنی بی جواب نمیزاره