2777
2789
بازم بخون

خیلی سخته و طولانی حدود ۳۰ دقیقه یا بیشتر ازم وقت گرفت...

شمارش تعداد ذکر هاش هم خیلی سخته ...

حاضرم بازم بخونم ولی چند بار دیگه ؟!

آخه همه میگن یه بار خوندن و حاجت گرفتن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مداومت داشتی روش عزیزم مثلا چله و اینا یا نه؟

نه برای هر حاجت فقط یک بار 

ببین این نماز برای من خیلی خاصه واقعا برای حاجت هایی میخونم که ته ته ته استیصال رو توی اون موضوع تجربه کرده باشم 

یعنی حاجت هایی که  خیلی هم اذیتم کنن ولی باز براشون راه حلی داشته باشم اصلا دلم به خوندن این نماز نمیره چون تا وقتی راه حلی توی ذهنم باشه توکل صادقانه و خالصانه و صد در صد ندارم 

مثلا چند ماه پیش دزد زده بهمون و خسارت مالی زیادی زد و هنوز هم دزد پیدا نشده ، ولی من هنوز به اون استیصال نرسیدم که بتونم این نماز رو با جان و دل بخونم می‌دونم اگر به استیصال برسم و توکل خالصانه کنم میرسم

نمیدونم میتونم منظورم رو درست برسونم یا نه 

من موقعی این نماز رو میخونم که از همممممه چیز دست شسته باشم دیگه واقعا هیچ راهی وجود نداشته باشه اون موقع با تمام سلول های بدنم این نماز رو میخونم و توکل میکنم و میسپرم به خدا و میگم خدایا من همه کار کردم و واقعا نشده اگر خیرم توی نشدنه نمی‌خوام اگر خیرم توی شدنه حاجتم رو بده 

تا الان حاجت های واقعا محال رو گرفتم اون توکل صد در صدی خیلی مهمه من بعد از خوندن این نماز به شدددددت آروم میشم جوری که واقعا شدن یا نشدن برام یکسان میشه برای من این نشانه واقعی توکله 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
نه برای هر حاجت فقط یک بار ببین این نماز برای من خیلی خاصه واقعا برای حاجت هایی میخونم که ته ته ته ا ...

خوش به حالت قشنگم 🩷🙂

عزیزم شما،همیشه نمازت رو میخونی؟ میخوام بدونم به انجام واجبات چه قدر مربوطه حاجت روایی؟

کدوم مدلش رو خوندین

من به هر دو روش خوندم فرقی نمیکنه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
خوش به حالت قشنگم 🩷🙂عزیزم شما،همیشه نمازت رو میخونی؟ میخوام بدونم به انجام واجبات چه قدر مربوطه حا ...

بله عزیزم میخونم ، من به انجام واجبات و ترک محرمات اعتقاد دارم بعضا اهمال کاری هم دارم ولی تلاشم اینه که خودمو از مدار خارج نکنم 

نه برای هر حاجت فقط یک بار ببین این نماز برای من خیلی خاصه واقعا برای حاجت هایی میخونم که ته ته ته ا ...

درسته عزیزم انشالله دزد خونتون هم پیدا بشه به حق حضرت زهرا 

ایشاله همیشه حاجت روا باشید 🫂🤍

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
درسته عزیزم انشالله دزد خونتون هم پیدا بشه به حق حضرت زهرا ایشاله همیشه حاجت روا باشید 🫂🤍

همچنین شما عزیزم 😍