2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه همکلاسیام عمل کردن عوض شدن ـدوست دارک قیافم از سادگی دراد

هرکی یه جور قشنگه ،اومدیو عمل کردی بدتر شدی!نمیخوام تو دلت خالی کنم ولی از چشمو هم چشمی تصمیم نگیر ،اول باید خودتو دوست داشته باشی وگرنه عمل هم بکنی باز  یه جای کار دیگت میلنگه

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بسیار زیبایی💖

اصلا نمیگم عمل های زیبایی نکن و فلان،از این حرفای کلیشه ای

اما اگه عملت فقط به خاطر اینه که از بقیه جا نمونی و به قول خودت قیافت بی کلاس نباشه و ،،، اصلا به فکر عمل یا تزریق و،،،نباش

اما اگر خودت از اعماق وجودت دلت تغییر میخواد و صرفا به خاطر خودته که توش حرفی نیست

اما از نظر من  هر کس زیبایی خاص خودشو داره و شمام زیبایی خودت رو داری

و اینکه کلاس به این چیزا نیست

HAYAT KORKUNUN BİTTİĞİ YERDE BAŞLAR