2777
2789
عنوان

عادیه الان همسرم تا این ساعت بیرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 51 پست
عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی اوایل ازدواج تا ساعت 12 شب دیر میاد یکم عادی نیس چرا احساسی میکنم غرزدن ...

میگم دیگه من چند وقت خیلی آدم رو مخی بودم کلا ازم فراری شده گلم 

ولی مطمینم خیانت نمیکنه همه چی گوشیش دستمه

دقیقا من چند وقت خیلی غر میزدم از خانوادش بد میگفتم هی گلایه و شکایت میگه ازت فراری شدم سمت رفیقام خ ...

دیدی گفتم 

گفتم وقتی میاد خونه گرم برخورد کن بوسش کن بغلش کن بعد تا بیست دقیقه نیم ساعت باهاش کاری نداشته باش تا به خودش بیاد البته اگه ازت چیزی پرسید یا گفت با خنده و لحن اروم و‌ گرم جوابشو بده ولی وقتی از بیرون یا سرکار میاد یا وقتی گشنع هست اصلاااا سوال زیاد نپرسس ،اصلاا گلایه نکن،اصلاا غیبت خانوادشو نکن

نیم ساعت که گذشت ی چیزی هم خورد باهاش حرف بزن ولی نه غیبت،ی چیز خنده دار بگو،ی ویدیو نشون بده بهش، ی خاطره بگو، ی فیلمی بزار که دوست داره،یا میتونین باهم بازی کنین ،یا کاری که همسرت دوست داره انجام بدین 

ی مدت تا رابطه تون درست شه گلایه،غر زدن،قهر،عصبانیت،غیبت خانوادش،گریه کردن کلا ممنوع کن برا خودت❌

حتی وقتی از پیش دوستاش برگشت بغلش کن بگو وای خوبه اومدی بدون تو بعضی وقتا میترسم شب ها خونه(با لحن مظلوم و مهربون بگو)بعدم عادی رفتار کن

مثلا ی روز که سرکاره بهش پیام بده بگو شب برات سوپرایز دارم و ی سوپرایزی اماده کن حالا هرچی میتونه باشه از غذای مورد علاقش بگیر تا سوپرایز زن و شوهری +18

بعضی وقتا هم سکوت کن تو‌خونه ولی وقتی ازت چیزی پرسید یا حرف زد با روی خوش جوابشو بده

زندگی مشترک آجرهاش سال های اول ساخته میشه قشنگ بسازش با غر زدن فقط فرار میکنه فقط رفیقش باش

❤Che khobe ke daramet

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم دیگه من چند وقت خیلی آدم رو مخی بودم کلا ازم فراری شده گلم ولی مطمینم خیانت نمیکنه همه چی گوشیش ...

ببین گلم من 4 ساله ازدواج کردم ساعت 8 ونیم شوهرم خونس 

مال شما اویل اینه بعد چی میشه 

من اصلا فکرم سمت خیانت شوهرت نمیره ولی اعتیاد شک برانگیزه 

خدایاشکرت ❤️
نه خونه که مال خودشه من اگه خونه بنامت بود جدا زندگی میکردم راحت

عزیزم نوع نگاهتو‌‌عوض کن 

اون خونه ماله شمه دوتا هست

و قرار نیست بخای جدا زندگی کنی شما زن و شوهرین و تو این دنیا قراره فقط شما دوتا بمونین برا هم بچه هاتون،مامان بابا هاتون همه میرن فقط شما دوتا میمونین 

❤Che khobe ke daramet
دیدی گفتم گفتم وقتی میاد خونه گرم برخورد کن بوسش کن بغلش کن بعد تا بیست دقیقه نیم ساعت باهاش کاری ند ...

خب من عزیزم چند ماه بد رفتاری میکردم و سیاست نداشتم این حرفای شمارو هم کسی یادم نداد 

الان که این رابطه رو خراب کردم و شوهرم میگه ازت فراری شدم 

بنظرت زمان بزارم این رابطه دوباره درست میشه 😭😭

بخدا ناامیدم هر لحظه به فکر اینم برم خونه پدرم میگم من چطور یه رابطه عاشقانه رو خراب کردم و الان دارم ذره ذره آب میشم از غصه 

خب من عزیزم چند ماه بد رفتاری میکردم و سیاست نداشتم این حرفای شمارو هم کسی یادم نداد الان که این راب ...

عزیزم یادت باشه اونکی که قلبن دوست داره هرچقدر هم خطلا کنی باز چشم پوشی میکنه چرا احساس میکنم ازدواجتون زوری بوده از علاقه نیس 

خدایاشکرت ❤️
رفتی پیش مشاور جواب نگرفتی عوض کن مشاورت رو ی می دیگه این پول خرج کردن های مشاور اصلا ب چشت نیاد شده ...

مشاور چند جا رفتم 

میگن مقصر خودتی 

ماه های اول عقد و آشنایی 

بدخلقی کردی بد اخلاقی کردی 

بد دهن بودی رابطه رو خراب کردی 

الان تلاش کن فلان کن 

عزیزم یادت باشه اونکی که قلبن دوست داره هرچقدر هم خطلا کنی باز چشم پوشی میکنه چرا احساس میکنم ازدواج ...

نه اتفاقا ما دوست بودیم و همسرم خیلی تلاش کرد بهم برسیم 

همیشه علاقه و کشش از طرف اون بوده بیشتر تا من 

الان چند وقته عوض شده 

مشکلی نیست عزیزم هر کسی میگیریولی من الان حالم بده و حرفای منفی شما بیشتر منو بهم می‌ریزه مرسی بخاطر ...

عزیزم منظورم نگرفتی منظورم اینه که از ریشه رابطتون مشکله داره سطحی نیس 

از ریشه رابطه مشکل داشته باشه طرف مقابل ذهنش درگیر میشه الان طرف مقابل تو (من) هستم 

خدایاشکرت ❤️
خب من عزیزم چند ماه بد رفتاری میکردم و سیاست نداشتم این حرفای شمارو هم کسی یادم نداد الان که این راب ...

دیونه نشو فکر میکنی بری‌خونخ پدرت چی میشه؟

سر این موضوع طلاق میگیری؟

یا میخای بعد ده روز برگردی خونه؟درحالی که ارزشت رفته کلا،همین اول زندگی‌این کارو بکننی ۱۰ سال دیگه خودش میبره میزاره جلو خونه بابات 

این کارهایی که گفتم رو‌انجام بده نتیجه میگیری ولی نه که ۱۰‌روز انجام بدی خسته شی ،همین طور که ماه ها طول کشیده به اینجا برسه ،ماه ها هم طول میکشه درست شه

از همین امشب شروع‌کن وقتی اومد خونه

تو خونه اون دختر پر انرژی ،شیطون خنده رو باش

نه زن ۶۰ ساله غرغروی بی اعصاب 

مثلا وقتی میاد از سرکار خونه تورو اینجوری ببینه که ی آهنگ شاد گذاشتی ،لباس قشنگ پوشیدی ،تو آشپزخونه تو اتاق مشغول کار خودتی با اهنگم داری میخونی چند روز این کارو ساعت اومدنش به خونه انجام بده برات عادت میشه که پر انرژی باشی

نه زنی که نشسته رو مبل داره ثانیه ها رو میشماره شوهرش بیاد خونه تا براش اخم کنه بگه چرا دیر کردی؟؟چرا پیاز نخریدی؟؟چرا جوراب هاتو انداختی رو مبل؟؟

من شوهرم عادت داشت جوراب هاشو میرسید خونه مینداخت رو مبل میرفت غر نزدم،به جاش شوخی کردم،هر دفعه که میزاشت اونجا جوراب هاشو مثل توپ میکردم مینداختم طرف خودش میگفتم گل زدم بهت میخندیدم ،بعد میگفتم یدونه هم تو گل بزن اون مینداخت و میخندیدم دیگه جوراب هاشو نمیزاره رو مبل،ولی ما هنوزم این کارو برا خنده انجام میدیم بعضی وقتا

❤Che khobe ke daramet
عزیزم یادت باشه اونکی که قلبن دوست داره هرچقدر هم خطلا کنی باز چشم پوشی میکنه چرا احساس میکنم ازدواج ...

کی گفته؟؟؟

مگه ادم آهنیه انسان؟

تو هرچقدم عاشق باشی یکی هر روز بره رو مخت غر بزنه اذیتت کنه، یک سال بعد ازش سرد میشی

چرا باید یکی هر روز اذیتت کنه و تو چشم پوشی کنی؟؟

❤Che khobe ke daramet