2777
2789
عنوان

عادیه الان همسرم تا این ساعت بیرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 51 پست
کی گفته؟؟؟مگه ادم آهنیه انسان؟تو هرچقدم عاشق باشی یکی هر روز بره رو مخت غر بزنه اذیتت کنه، یک سال بع ...

عزیزم من 4 سال ازدواج کردم تو این 4 سال 80 درصد دعوا ها خودم مقصر بودم ولی شوهرم همشو چشم پوشی کرده و عین روز اول هست کسی که دوست داشته باشه این جوریه منم برا شوهرم این جوریم حتی شده جونش رو هم میده برام 

خدایاشکرت ❤️
دیونه نشو فکر میکنی بری‌خونخ پدرت چی میشه؟سر این موضوع طلاق میگیری؟یا میخای بعد ده روز برگردی خونه؟د ...

عزیزم چقدر حرفات قشنگ و مفید بودن برام 

خدا هرچی میخوای بهت بده یه دنیا ممنونم💕💞

همه حرفاتو انجام میدم خیلی ممنونم عزیزدلم .

کاش میتونستم خوبی تونو جبران کنم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقدر حرفات قشنگ و مفید بودن برام خدا هرچی میخوای بهت بده یه دنیا ممنونم💕💞همه حرفاتو انجام می ...

عزیزم کمی تاپیک هاتو‌ نگاه کردم و تاپیک هات این بود که از شوهرم بدم میاد،میخام بکشمش،بیرونش کردم از خونه،با مامانش قهرم،با این طرز فکر میخای سرد نشه؟

به خودت،به شوهرت ،به زندگیت،به‌خونت،حتی به غذایی که میپزی عشق بده آرامش بده تا بهت عشق بدن ارامش بدن

انرژی بده تا انرژیش برگرده بهت

با خانوادشم آشتی کن اول راهی الان قهر کنی چند سال بعد میخای چیکار کنی؟

همه گفته هامو‌ عملی کن حتما عزیزم اسکرین شات بگیر هر روز صبح بخونشون تا یادت باشه قراره چند ماه چجوری زندگی کنی تا رابطه ات درست شه 

مرسی عزیزم جبرانی لازم نیست رابطه ات درست شه خیلی خوشحال میشم♥️♥️

تا اخر دی ماه اوایل بهمن ماه منتظرم ی اتفاقی هست اون بیوفته برام دعا کن بشه اون کاره ♥️

❤Che khobe ke daramet
عزیزم من 4 سال ازدواج کردم تو این 4 سال 80 درصد دعوا ها خودم مقصر بودم ولی شوهرم همشو چشم پوشی کرده ...

میدونم عزیزم منم تو‌ بحث‌با‌شوهرم خیلی وقتا مقصر بودم،اونم چشم پوشی کرده

ولی درکنارش حتما بهش عشق،ارامشم دادی حتما کنار تو خوشحاله بهش خوش میگذره 

❤Che khobe ke daramet
میدونم عزیزم منم تو‌ بحث‌با‌شوهرم خیلی وقتا مقصر بودم،اونم چشم پوشی کردهولی درکنارش حتما بهش عشق،ارا ...

ارع درصد واقعا بهش احترام میدارم پاب پاش کمکش هستم علاقه هم که پیش از حد بینمون هست 

خدایاشکرت ❤️
ارع درصد واقعا بهش احترام میدارم پاب پاش کمکش هستم علاقه هم که پیش از حد بینمون هست

خوب دیگه احترام خیلی مهمه برا مرد

البته اول باید اشق باشه

این خانوم نوشته که شوهرشو ی بار‌‌ از خونه انداخته بیرون مثلا خوب این کار‌بی احترامیه بزرگیه خوب تکرار این کارها سردی میاره

❤Che khobe ke daramet
عزیزم کمی تاپیک هاتو‌ نگاه کردم و تاپیک هات این بود که از شوهرم بدم میاد،میخام بکشمش،بیرونش کردم از ...

قربونت بشم مرسی که وقت گذاشتی

ایشالله خدا به دل پاک و بزرگت نگاه کنه و به همه چی برسی