2777
2789
عنوان

عادیه الان همسرم تا این ساعت بیرونه

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 51 پست
وقتی میبینم حرف گوش نمیده تا این وقت شب بیرونه که دعوا میکنم خببنظرتون چند روز راهش ندم خونه ؟

اینکارا چیه راست میگه خب غر نزن دعوا نکن قهر نکن..زنو شوهر باید رفیق باشن اول از همه وقتی اعصابش خوردکنی تو‌خونه ارامش نباشه ول میکنه میره..یکم مدارا کن با نرمی باهاش حرف بزن دبگو از کارش ناراحت میشی بیشتر باهات وقت بگذرونه تا اروم اروم ترک کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥲🥲با یه مشاور هم صحبت کردم میگه از استرسش است اصلا گیر نده چند وقت بعد خسته میشه و در نهایت می‌فهم ...

شما هم با خانم های رفیقاش برو بیرون به زندگی اهمیت نده شام و ناهار نذار خودش خسته میشه 

اینکارا چیه راست میگه خب غر نزن دعوا نکن قهر نکن..زنو شوهر باید رفیق باشن اول از همه وقتی اعصابش خور ...

وقتی منو تا ۱۲شب تنها می‌زاره 

گریه ام میگیره 

میترسم 

معلومه که دست خودم نیس غر میزنم عزیزم 

حتی امشب گفتم جمع کنم برم خونه بابام واسه همیشه 

دیگه خودش رک گفته خیلی غر میزنی و گیر میدی از این رک تر بگه؟؟

چند وقت ی بار میره؟؟

میدونی چرا مردا دوست دارن خیلی با دوستاشون وقت بگذرونن؟چون وقتی چندتا مرد جمع میشن دور هم که رفیق هستن باهم فقط میگنن میخندن همه چی رو به مسخره میگیرن ،حتی همدیگر رو مسخره میکنن ولی هیچکدوم ناراحت نمیشن میخندن،جدی هم حرف بزنن در مورد کارشون،اقتصاد یا ی موضوع خاص حرف میزنن یا هم خاطره میگن میخندن ،ولی وقتی میشینه پیش تو که زنش هستی،غر میزنی،گلایه میکنی،میگی چرا دیر کردی،بهت ی چیزی میگه ناراحت میشی قهر میکنی،یا هم میگی مامانت اونو گفت،خواهرت چرا اونو گفت بهم

نمیگم اینارو نگو ولی به وقتش شوهرت وقتی میاد خونه از سرکار برو سلام گرم بده بهش بغلش کن بوسش کن بعد دیگه تا بیست دقیقه نیم ساعت باهاش کاری نداشته باش تا به خودش بیاد 

بعدش بیا پیشش شروع نکن ی غر زدن ، ی چیز خنده دار بگو،ی ویدیو نشون بده تو اینستا بخند،درست مثل رفیق هاش ،اینجوری باشی کم کم خودش کشیده میشه سمت خونه سعی کن کاری کنی باتو خوش بگذره بهش ارامش بدی بهش مخصوصا وقتی تازه از بیرون میاد،گرسنشه

❤Che khobe ke daramet
وقتی میبینم حرف گوش نمیده تا این وقت شب بیرونه که دعوا میکنم خببنظرتون چند روز راهش ندم خونه ؟

چند ر‌‌وز راهش ندم خونه؟؟؟؟؟!!!!! 

مگه اونجا خونه تو‌هست فقط؟

اگه رفتارت همیشه این مدلی پرخاشگر و عصبیه بهش حق بده نخاد بیاد پیشت

❤Che khobe ke daramet
دیگه خودش رک گفته خیلی غر میزنی و گیر میدی از این رک تر بگه؟؟چند وقت ی بار میره؟؟میدونی چرا مردا دوس ...

دقیقا من چند وقت خیلی غر میزدم 

از خانوادش بد میگفتم 

هی گلایه و شکایت 

میگه ازت فراری شدم سمت رفیقام 

خب الان من چیکار کنم درست بشه دوباره رابطه مون عزیزم؟

حرفاتون خیلی خوبه انگار مشاور هستید 

نه خونه که مال خودشه من اگه خونه بنامت بود جدا زندگی میکردم راحت

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی اوایل ازدواج تا ساعت 12 شب دیر میاد یکم عادی نیس چرا احساسی میکنم غرزدنات رو بهونه میکنه پس صدرصد ریشه یابی کن با مشاوره 

خدایاشکرت ❤️