2777
2789
عنوان

بی جنبه بازی شوهرم تو ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه کشته بود که بعد ۱۰ روز دنبالش نمی‌رفت. احساس می کنم شوهر اسی حق به خودش میداده

من نمیزاشتم بیاد بعداز ۱۲روز خودم اجازه دادم بیاد گفتم اگه بیای خانوادم و در جریان میزارم هر روز زنک و التماس خواهش بعداز ۱۲ روز گفتم بیا قانعم کن 

من مشاوره رفتم و اونجا گفتن قرار نیست تا مشکلی تو زندگیتون پیش میاد خانواده هارو درگیر کنید چون باعث ...

راستش من اصلا موافق نیستم 

دراکثر موارد نگفتن به خانواده پرو شدن مرد ایرانی به همراه داره

طرف فکر میکنه بی کس و کار هستی حالا استارتر خودش قشنگ شستتش

اما اونی ک میمونه تحمل میکنه فقط اوضاع براش بدتر میشخ

راستش من اصلا موافق نیستم دراکثر موارد نگفتن به خانواده پرو شدن مرد ایرانی به همراه دارهطرف فکر میکن ...

نههههه اتفاقا این بهترین سلاحه تا چیزی شد نباید به خانوادت بگی باید جوری باشی که پسره از خانوادت حساب ببره روش تو روی خانوادت باز نشه

یکی دوبار که اینجوری بشه بری ب خانوادت بگی دیگه زهر چشم پسره میریزع بدتر میکنه چون دیگه ترسی از خانوادت نداره

ولی اگه با سیاست باشی تا اتفاقی میوفته بگی اگه به بابام بگم فلانت میکنه یا طلاقمو میگیره اینجوری یه ترسی ته دلش میمونه

متاهل🩷🍃
نههههه اتفاقا این بهترین سلاحه تا چیزی شد نباید به خانوادت بگی باید جوری باشی که پسره از خانوادت حسا ...

هر اتفاقی خب قطعا ادم درحدی نیست بخواد قهر کنه

برای مسائل اساسی میگم نه قهر دعواهای امروز و فردا اشتی

هر اتفاقی خب قطعا ادم درحدی نیست بخواد قهر کنهبرای مسائل اساسی میگم نه قهر دعواهای امروز و فردا اشتی

برا مسائل اساسی هم اول خودتون دوتا حرف بزنید اگر به تفاهم نرسید بعد خانواده هارو در جریان بزارین

اینارو هم مشاور میگه هم خودم تجربه داشتم که میگم🩷

متاهل🩷🍃
برا مسائل اساسی هم اول خودتون دوتا حرف بزنید اگر به تفاهم نرسید بعد خانواده هارو در جریان بزاریناینا ...

قطعا مسائل اساسی اول حرفا زده شده تفاهم نرسیدن ک کار به خانواده ها کشیده شده

درکل من معتقدم دونستن خانواده دست و پای طرف جمع میکنه البته خانواده حمایتگر

قطعا مسائل اساسی اول حرفا زده شده تفاهم نرسیدن ک کار به خانواده ها کشیده شدهدرکل من معتقدم دونستن خا ...

شما هر جور صلاح میدونی عمل کن ولی راهنمایی اشتباه نکن عزیزم

وقتی به خانواده ها گفته بشه خیلی از حرمت ها هم شکسته میشه وگرنه من خانوادم جاهایی حمایتم کردن که هرکی دیگه بود میکشید کنار

یکی از بستگانمم دو سه بار رفت به خانوادش گفت از دعواهاش الان شوهرش اصلا خانواده زنشو حساب نمیکنه درصورتی که مثع سگ ازشون میترسید

این حرف بردن و حرف اوردنا چیزی جز خراب کردن پایه و اساس زندگی رو نداره شاید حتی حمایت الکی خانواده باعث بشه مغرورانه تصمیم بگیری و کار به جدایی بکشه

خلاصه هرکسی یه طرز فکری داره و قابل احترامه موفق باشی عزیزم

متاهل🩷🍃
شما هر جور صلاح میدونی عمل کن ولی راهنمایی اشتباه نکن عزیزموقتی به خانواده ها گفته بشه خیلی از حرمت ...

راستش من اصلا با گفته های شما موافق نیستم 

جلسات مشاوره هم زیاد رفتم 

پنهان کردن مشکلات تنها نتیجه ای داره اگه یه زمانی دیگه نتونستی ادامه بدی این خانواده هستن ک باور نمیکنن چقدر فشار تحمل کردی چقدر خواستی بسازی و نشده

اون مردی ک شما میگی ارزش موندن و ادامه دادن نداره و از نظر من همون اول کنسل بوده

همیشه نباید یکطرفه بسازی 

تلاش باید دونفره باشه...

موفق باشین شب بخیر