2777
2789
عنوان

بی جنبه بازی شوهرم تو ماه عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشم اومد‌گربه رو دم‌حجله کشتی دمت گرم واقعا چه زنایی که این چیزا رو میبینن ولی به راحتی چشم پوشی می ...

اگه کشته بود که بعد ۱۰ روز دنبالش نمی‌رفت. احساس می کنم شوهر اسی حق به خودش میداده

خودت گفتی هیچکار نکردم میگم...به نظر من بزرگترین اشتباه اینه همه میخوان خانوادشون نفهمنمگه خانواده ا ...

من مشاوره رفتم و اونجا گفتن قرار نیست تا مشکلی تو زندگیتون پیش میاد خانواده هارو درگیر کنید چون باعث میشه اوضاع بیشتر بهم بریزه

وگرنه هیچ خانواده ای دشمن آدم نیست گاهی اوقات نصیحت های بیجا و دلسوزی های بیجا باعث بهم ریختگی اوضاع میشه

از خانواده دلسوز تر هیچ جا پیدا نمیشه

متاهل🩷🍃
بعضی ها انتظار چیزای جالب تر و هیجان انگیز تر دارن عزیزم😁😂🤦‍♀️

آره انتظار دارن جلو من همذیگه رو بغل کنن تا من فکر کنم چیزی شده اگه اونم.قع عکس العمل نشون نمی‌دادم معلوم نبود بعدها چقدر میخواد ازین رفتارها نشون بده

عزیزم حق داری تازه عروس بودی و جوگیر 

چرا به چشم اینکه به یه خانم تنها کمک کرده نگاه نمیکنی؟ 

چرا انقدر دید بدی به این قضیه پیدا کردی؟ 

همونجا میتونستی بری کنار همسرت بگی خانم اگه کمکی از دستمون برمیاد انجام بدیم     در این صورت هم کنار همسرت بودی هم در ظاهر دل اون خانم رو شاد کردی 

ولی اون سفر رو برای خودت تبدیل به زهر کردی. ۱۰ روز قهر کردی و همچنان بعد سالها بهش فکر میکنی...

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

آره انتظار دارن جلو من همذیگه رو بغل کنن تا من فکر کنم چیزی شده اگه اونم.قع عکس العمل نشون نمی‌دادم ...

کار خیلی درست و بجایی کردی ولی بنظرم قهر نمیکردی بهتر بود همونجا میکشیدیش کنار بهش گوش زد میکردی ولی به هرحال دمت گرم

متاهل🩷🍃