2777
2789
عنوان

علائم بارداریه یا پریودی کمکککک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 60 پست
عقب ننداختم روز ۲۵ سیکلمه پریودیام ۲۸ روزه س اما ماه قبل که ماه اول اقدامم بود ۳۰ روزه شدم

فدات شم من همیشه قبل اینکه باردار بشم بیبی چک می‌زدم بعد همشون هاله واضح می‌نداختن و بعد اونا پریود می‌شدم به خاطر همین به همه میگم که بعد از عقب انداختن بیبی چک بزنین منم ماه قبلی که اقدام کردم درست سی‌ام پریود شدم و سه روز عقب انداخته بودم نشالله که این ماه می‌گیره ولی اصلاً استرس نداشته باش اصلاً اگر هم باردار شدی حتماً خبر خوبشو برام بفرست

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه گفت ولی اگه بودی و همچنان درد پا داشتی حتما بروو سونو که یوقت بارداری خارج رحمی نباشه

واای من حاضرم دیرتر باردار شم اما حاملگی پوچ و اینا نباشه😞😞

اره درستشم همینه همش خودمو مشغول میکنم اما باز هی فکرم درگیرش میشههه😞

خب خودتو با یه کاری مشغول کن نمی‌دونم مثلا پیاده روی کن یه کار هنری انجام بده یا ورزش کن برقص کلا این کارا باعث میشه استریت کم بشه انشاالله به زودی دامنت سبز بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

فدات شم من همیشه قبل اینکه باردار بشم بیبی چک می‌زدم بعد همشون هاله واضح می‌نداختن و بعد اونا پریود ...

مرسی عزیزم درسته 

حتما چشم 

ولی امید تدارم اخه خیلی علائم پری دارم😞

واای من حاضرم دیرتر باردار شم اما حاملگی پوچ و اینا نباشه😞😞

ببین من این بالا سرم اومد با ای یو ای هم باردار شده بودم روزی هزار بار میگفتم خدایا نمیگرفت از اول خیلی بهتره بود

واای خیلی صبوووری😀 من دارم دیوانه میشم این که معایینه میکنن دهانه رحم رو ک ببینن لقاح شکل گرفته یا ...

نهههه

بی خیال شدم دیگه

رها کردم🤗

تو بارداری اولمم ۷ هفتم تموم شده بود تو ۸ بودم دیدم عههه حالت تهوع دارم، سینه م درد داره یهویی، بی بی زدم و رفت آزمایش و دکتر و دیدم بله باردارم

اینم رها کردم🤪

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
حالتو کاملللل درک میکنم معمولا بی بی چک یکی دوروز قبل از پری هم جواب میده اگه باردار باشی

جرات ندارم😞 باید صبح ناشتا باشه؟ این چک کردن دهانه رحم رو شنیدین؟

نههههبی خیال شدم دیگهرها کردم🤗تو بارداری اولمم ۷ هفتم تموم شده بود تو ۸ بودم دیدم عههه حالت تهوع دا ...

چقد خوببب اره بابا یهویی شه قشنگتره اما لعنتی اینی ک منتظری خیلی سخت میکذرهههه

دوس دارم زودتر نتیجه بگیرم اخه😞😞😞

همین استرس و نگرانی وضع رو بدتر می‌کنه 

بیخیال باشی زودتر باردار میشی 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خب خودتو با یه کاری مشغول کن نمی‌دونم مثلا پیاده روی کن یه کار هنری انجام بده یا ورزش کن برقص کلا ای ...

اره باشگاه میرم سرکار میرم اما فکرو‌ذکرم شده بچه😞 انشاللهه  حالا ب نظرت این روش هایی ک تو نت نوشته درسته؟ این ازمایش های خانگی