2777
2789
عنوان

علائم بارداریه یا پریودی کمکککک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 60 پست
چقد خوببب اره بابا یهویی شه قشنگتره اما لعنتی اینی ک منتظری خیلی سخت میکذرهههه

اون لحظه هست با هر حالت بدن میدوی خودتو چک میکنی

اون خودش استرس زاست و برای رحم خوب نیست

رها ک کردی، قسمت باشه، میشه

والا بخدا

یه گروه میشه، استرس میگیرن

یه گروه نمیشه

ادمیزاد همش استرسه😁

الهی ک زود زود خبر خوش بهمون بدی

من تو بارداری اول قشنگ پریود شدم ۳،۴ روز

درد پریودی ام داشتم

نگو باردارم و ماه اول اونجورم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم درسته حتما چشم ولی امید تدارم اخه خیلی علائم پری دارم😞

ببین وقتی استرس می‌گیری نمی‌دونم چی چی تو بدنت ترشح میشه که جلوی بارداری رو می‌گیره من ماه قبل اولین اقدامم بود ببین یعنی راه می‌رفتم مواظب بودم می‌ترسیدم می‌گفتم ای وای بچه‌ام افتاد یعنی تو خورد و خوراک همه چی الان دیگه ول کردم فقط خودمو بستم یکم به گرمیجات الان پریود شدم الان گرمیجات می‌خورم تموم شدم یه شب در میون برم تو کارش🤣😐

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

ببین وقتی استرس می‌گیری نمی‌دونم چی چی تو بدنت ترشح میشه که جلوی بارداری رو می‌گیره من ماه قبل اولین ...

ای جان انشالله این ناه مامانی 

دومین اقدامته این ماه؟اخه من دختر دوس دارم‌واسه همین گرمیجات اصلا نمیخورم😞

اون لحظه هست با هر حالت بدن میدوی خودتو چک میکنیاون خودش استرس زاست و برای رحم خوب نیسترها ک کردی، ق ...

ینی باردار بودی و پریود شدی در حد پد عوض کردن؟ 

منم امروز روز سوممه تقریبا دارم تموم میشم

برام عجیبه که حتی تقریباً دو بسته‌ام تموم نکردم منی که حتی سه بسته تموم می‌کردم ماهی پد

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

ای جان انشالله این ناه مامانی دومین اقدامته این ماه؟اخه من دختر دوس دارم‌واسه همین گرمیجات اصلا نمیخ ...

منم دختر می‌خوام ولی از وقتی که ماه قبلی پریود نشدم فقط می‌گم که خدایا سالم باشه هرچی که میدی باشه بده ولی خب سالم باشه جنسیت دست خداست خودتو زیاد به سردی نبند منم همه چیزا رو گذاشته بودم کنار فقط سردی می‌خوردم بعد دیدم نه بابا اینجوریام نیست جنسیتش دست خداست ول کن تو اینجور چیزا رو

اره درسته😞 ی وقتایی انقدر استرسی میشم یهو دلم هوووری میریره

بیخیال عزیزم نهایت این ماه نشد ماه بعد 

استرس خدای نکرده بدتر می‌کنه کار رو 

تجربه خودم رو میگم 

چون خودم یه سقط داشتم رو بارداری بعدی مثل شما استرسی شدم و نتیجه شد بهم خوردن پریودی 

یه سال طول کشید تا پریود رو میزون کنم و باردار بشم 

الهی که شما همین ماه باردار باشی 

ولی اگر نبودی بی‌خیالی طی کن مطمعنم خیلی زود باردار میشی 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بیخیال عزیزم نهایت این ماه نشد ماه بعد استرس خدای نکرده بدتر می‌کنه کار رو تجربه خودم رو میگم چون خو ...

این ماه میخوام دیکه رعایت نکنم ورزشمو بکنم کارای عادیمو بکنم اقدامم بکنم والا بخدا اعصابم خورد شد هی اینو نخور اونو بخور خخخخ

من حتی درد وجشتناک داشتم از ترس قرص نمیخوردم 

اره درسته😞 ی وقتایی انقدر استرسی میشم یهو دلم هوووری میریره

بیخیال عزیزم نهایت این ماه نشد ماه بعد 

استرس خدای نکرده بدتر می‌کنه کار رو 

تجربه خودم رو میگم 

چون خودم یه سقط داشتم رو بارداری بعدی مثل شما استرسی شدم و نتیجه شد بهم خوردن پریودی 

یه سال طول کشید تا پریود رو میزون کنم و باردار بشم 

الهی که شما همین ماه باردار باشی 

ولی اگر نبودی بی‌خیالی طی کن مطمعنم خیلی زود باردار میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این ماه میخوام دیکه رعایت نکنم ورزشمو بکنم کارای عادیمو بکنم اقدامم بکنم والا بخدا اعصابم خورد شد هی ...

درک میکنم عزیزم 

آره عادی باش 

حالا ورزش سنگین نه ولی سبک ها رو انجام بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۹ م باید بشم

خب هنوز از پریودیت رد نشده اگ ی فته گذشت پریود نشدی برو ازمایش بده انشالله که خیره 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️