2777
2789
عنوان

ایا بچم سقط شد لخته خون

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 67 پست
گریه نکن عزیزم انشاءالله زودتر دردت اروم میشهاگه تا یک ساعت دیگه خوب نشدی برو بیمارستان بهت مسکن بزن ...

ممنون عزیزم بخدا جوابت برام مرحمه چون حال روحیم خیلی بده ممنون خدا خیرت بده

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزمغصه نخورمعمولا بچه های که قلبشون تشکیل نمیشه یعنی مشکل دارن و بدن پس میزنه بچه روفردا برو ...

چی خوردی درد دارم الانم لخته گنده قده گردو ازم دفع شد

مسکن نباید بزنه اتفاقا باید طناب بزنه پله بالا پایین بره باید بومادران و مریم گلی دم کنه روزی سه بار ...

ممنون خدا خیرت بده دردم زیاده

من هیچ کس ندارم کمکم کن الهی هرچی ب دلته برسی بهش

مرسی عزیزم توام همینطور 

نگران نباش خدا هواتو داره همیشه تو زندگی 

امیدوارم زود زود زود یه نی نی خوجمل دیگه تو دلت بشینه😍

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چجوری سقطش کردی عزیزم من الانی چندتا تیکه لخته ازم دراومد

خوبه اجازه بده بیاد و دارهای مسکن هرچی نخوری بهتره بزار رحمت انقباض داشته باشه.

من دارو استفاده کردم تا اینکه خونریزی شرو شد ومثل شما چندتا لخته و کلی خون ازم خارج شد

چون درد و خونریزی مثل روز دوم پریود داشتم متوجه شدم که هنوز بقایا دارم بخاطر همین دوبار شربت زعفرون بازعفرون خیلی غلیظ درست کردم خوردمو شرو کردم به راه رفتن و پیاده روی.

اصلااااااااااا چیزای سنگین بلند نکن یا اینکه شروع کنی تند تند طناب بزنی اینا باعث افتادگی رحم میشه فقط راه برو من این کارو کردم و بعد چند ساعت تحمل درد جفتمو دفع کردم هم دردام بهتر شد هم خونریزیم خیلییی کمتر شد حالا میخوام یه هفته بشه بعد برم سونو

اگه باکورتاژ مشکلی نداری برو فداتشم زودترم کارت درست میشهمن سومین سقطم بود هم تو خونه سقط داشتم هم ک ...

چجور دفع شد عزیزم تروخدا کمک کن دعات میکنم

خوبه اجازه بده بیاد و دارهای مسکن هرچی نخوری بهتره بزار رحمت انقباض داشته باشه.من دارو استفاده کردم ...

چ دارویی استفاده کردی

ماساژ کمرم خوبه پیاده روی کن بعد رو شکم بخواب بده همسرت پایین کمرتو ماساژ بده.

راستی تو بیمارستانا اونایی که زایمان طبیعی دارن ماما همراه واسه این که درد مادرا کمتر بشه استخون پایین کمرجایی که کمر به لگن وصل میشه رو ماساژ تقریبا محکم میدن دردو آروم میکنه همسرم واسه من انجام میداد خیلی موثر بود

ماساژ کمرم خوبه پیاده روی کن بعد رو شکم بخواب بده همسرت پایین کمرتو ماساژ بده.راستی تو بیمارستانا او ...

ممنون گلم

خوبه اجازه بده بیاد و دارهای مسکن هرچی نخوری بهتره بزار رحمت انقباض داشته باشه.من دارو استفاده کردم ...

عزیزم مگه هفته هفت چقدر اندازه جنین والا تا الان دو تا لخته بزرگ در اومد