2777
2789
عنوان

ایا بچم سقط شد لخته خون

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 67 پست
دارم مداحی گوش میدم این حجم غم و درد بتونم تحمل کنم.

عزیزم ناراحت نباش دنیا که به آخر نرسیده پاشو به خودت برس درداتو کم کن بخدا دوباره مامان میشی همه اینا ازیادت میره .

من ده ساله ازدواج کردم بچه ام ندارم ولی امید دارم یه کم حالم خوب بشه و آزمایشات سقطمو بدم ببینم مشکل از کجاست برم واسه بارداری چهارم.من ازتو بدتر بودم ولی خودمو جم وجور کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاکوتی بگیر معجزه میکنه کاکوتی گل ختمی بومادران  باهم بچوشون روزی سه باز بخور کل عفونت و بقایا وهمه چی رو از بدنت خارج میکنه 

کاکوتی بخوری حتما 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
نی نی من هشت ماهش بود ختم بارداری دادن

من دخترکم رو مجبور شدم سقط کنم.بچم مشکل سندروم داشت.حدودا ۱۳ ساعت درد کشیدم و آخرشم کیسه ابم پاره شد

الهی بگردم بچم تا لحظه آخر توی شکمم این طرف اون طرف میرفت  

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

اسی منن دو تا سقط داشتم این کاری که میگم کن رحمت پاک میشه و بقایا نمیمونه 

کنجد نیم کوب چند قاشق بریز لیوان و روش آب جوش بریز یه نعلبکی بزار درش بعد ۵ دقیقه بخورش برای من هر دو بار جواب داد و دفع کردم الان باید اندازه یه کف دست دفع کنی یه تیکه سفید رنگ و جگری رنگ 

نه طبیعی زایمان کردم۱۳ ساعت درد کشیدمبچم مشکل سندروم داشت و با مجوز قانونی سقط کردم

ای وای ۱۳ساعت خیلی زیاده🥺

ان شاءالله که دوباره حامله میشی نینیت سالم و سلامت دنیا میاد منم دوبار سقط کردم بعدش یه پسر یه دختر به دنیا اوردم

ای وای ۱۳ساعت خیلی زیاده🥺ان شاءالله که دوباره حامله میشی نینیت سالم و سلامت دنیا میاد منم دوبار سقط ...

درد سقط برام خیلی سخت نبود

درد اینکه بچم رو مجبورم به خاطر مشکلش سقط کنم داغونم کرد

آدم واقعا گاهی مجبوره کاری کنه که حتی گفتنش هم راحت نیس

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود