خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رنگ لباسمو میگین لطفا؟وضع مالیمون چطور پیش میره؟ قرض داریم. مرسی
قرمز
قرضا رو نمیدونم ولی استرس نداشته باش مشکی نمیاد
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
قرمز قرضا رو نمیدونم ولی استرس نداشته باش مشکی نمیاد
مشکلی
🤦🏻♀️😂اینم شانس مایه یه کم فکر کن دوباره ... دوباره میپرسم به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فک ...
خب🤣
علی تو فکرت یکم هست ولی درگیری اساسی تو زندگیش نیستی
خیلیییی کم بهت فکر میکنه
یه نگاهی هم بهت هست تو ذهنش
بخدا که نمیاد تو ذهنم
ولی انگار یه نگاه سر سری کرده