2777
2789
با هم کارتن خواب میشیم🫂😂

نه چرا کارتن خواب؟

ادم باید طبق تکنولوژی پیش بره

زرنگ باشی همین الان به راه دوم فکر میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد شما درست میگی😂

کلا نی نی سایت هرکی موفقه رو میخوان نادیده بگیرن،بگن خودشون خوبن بقیه هیچ🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خیالتون راحت به عمر ما قد نمیده

شاید جهان به این تکنولوژی ها برسه ولی تا بخواد وارد ایران بشه و همگانی بشه هممون زیر خاک تبدیل به کود شدیم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

کلا نی نی سایت هرکی موفقه رو میخوان نادیده بگیرن،بگن خودشون خوبن بقیه هیچ🤪

آخه با همه آره با ایلان ماسکم آره؟😂

به من بگه الهام تو نمیفهمی چرت زیاد میگی قبول میکنم

یهو بگی ایلان ماسک چرت میگه یا عدم بینش میخواد یا اعتماد به نفس زیاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه چرا کارتن خواب؟ادم باید طبق تکنولوژی پیش برهزرنگ باشی همین الان به راه دوم فکر میکنی

فکر کنم متوجه شدین دارم شوخی میکنم😐😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
فکر کنم متوجه شدین دارم شوخی میکنم😐😂

میدونم

ولی من جدی گفتم، راهش همینه دیگه مام باید تغییر کنیم

آخه با همه آره با ایلان ماسکم آره؟😂به من بگه الهام تو نمیفهمی چرت زیاد میگی قبول میکنمیهو بگی ایلان ...

کاش منو به فرزند خوندگی میگرفت

انقده عاشقشم🤪♥️😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری